Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

GALERIE FOTO: O FRUMUSEŢE de albaiuliancă, cu început promiţător în modelling

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1781988_268495763327467_916437320_nAre 18 ani, este înaltă, de o frumuseţe răpitoare, deşteaptă şi, de aproximativ un an, “se învârte” în lumea modeling-ului. Este vorba despre Nelia Poruţ, o tânără albaiuliancă care s-a bucurat de succes în cariera de model încă de la început. În doar un an de zile, a prezentat pentru designeri renumiţi, are pictoriale în diverse reviste din România şi a pozat pentru numeroase brand-uri cunoscute. Pe lângă frumuseţea cu care a fost dotată de „mama natură”, tânăra a avut un mare succes şi datorită felului său de a fi, comunicativă şi mereu receptivă la nou. Recent absolventă de BAC, Nelia spune că munca de fotomodel şi şcoala se împacă foarte bine şi că îşi împarte timpul pentru ambele. Aşteaptă cu “nerăbdare” să înceapă o nouă experienţă, la o facultate din Bucureşti, secţia PR.

Debutul încă dinainte promiţător a fost cel care i-a asigurat oarecum cariera de model. Primii paşi pe podium i-a făcut în cadrul Festivalului “Feeric Fashion Show”, cel mai important festival de modă din Balcani, iar de aici, aşa după cum ne-a mărturisit, i s-au deschis noi şi noi „portiţe” în domeniu, şi a ajuns în capitală, la Bucureşti.

Visa să ajungă pe catwalk încă de mică. Iar dacă în copilărie îmbrăca rochiile şi încălţa tocurile mamei sale pentru a defila prin holul casei, acum, visul ei a devenit realitate, şi defilează pe podiumuri renumite, prezentând creaţiile a diverşi designeri, despre care are numai lucruri bune de spus.

 “Nu pot spune că am un designer preferat, în schimb sunt foarte mândră de oamenii minunaţi pe care am ocazia să îi cunosc şi de faptul că le port creaţiile”, a declarat Nelia.

 În cariera sa, relativ scurtă, Nelia a reuşit să îşi creeze un CV destul de impresionant. A colaborat cu diverşi designeri români şi străini, precum Evegheni Hudorojcov,  Adriana Delia Bărar, Teo Popimoise, Anca Stănilă, Maria Simion şi alţii, a apărut în videoclipul cunoscutului artist Alex Velea şi are pictoriale în reviste celebre ca „Elle România”, “Joy”, “Femeia” sau “Vogue Italia”. De asemenea, a filmat reclame şi a pozat pentru diferite brand-uri cunoscute: „Why Denis”, “Anna Cori”, “Mario Valentino” sau “All shoes”.

 10432472_763257310392313_8650062481960121214_nAnul acesta, frumoasa cu ochi albaştri a fost vedetă la ea acasă, în Alba Iulia. Afişul “Feeric Fashion Days”, festivalul ce s-a extins, în premieră,  de la Sibiu în “Cealaltă Capitală”, a avut ca poză reprezentativă imaginea ei.

Nu a avut parte de eşecuri şi nici nu îşi aminteşte de vreo întâmplare urâtă până acum în această carieră, însă ne-a povestit una hazlie. “O întâmplare hazlie care îmi vine în minte e recentă. Filmam spot-ul Telekom. Regizorul îmi explică că trebuie să îmi sărut partenerul cu ochii închişi şi puţin mai lung. Zis şi făcut! Din păcate nu se auzea ce spunea regizorul în momentul în care s-a îndepărtat de noi, aşa că ne-am trezit că cineva ne trăgea de mână, spunând „Hei, wake up!” Când am deschis ochii toată mulţimea se uita la noi, iar cel care ne trăgea de mâna era exact regizorul. Ne-am simţit ruşinaţi amândoi şi am izbugnit în râs”, a povestit Nelia.

 Legat de corpul său de invidiat ( Bust 87cm / 34″, Talie 61cm / 24″, Solduri 89cm / 35″), Nelia spune că îl “alimentează” cu 3 mese pe zi şi… mult, mult sport.

 Întrebată fiind de planurile sale de viitor, tânăra albaiuliancă nu îşi programează viitorul, dar precizează că vrea o carieră de succes, de ce nu, chiar în lumea modelling-ului.

 [nggallery id=2312]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea