Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Gala Voluntarilor din Județul Alba – Joi, aflăm cine sunt cei mai apreciați voluntari

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 5 decembrie 2013 se va desfășura la Alba Iulia Gala Voluntarilor din Județul Alba.

Potrivit organizatorilor, „evenimentul  marchează Ziua Internațională a Voluntariatului și este dedicat, recunoaşterii pe plan local a voluntarilor, proiectelor de voluntariat și coordonatorilor de voluntari și marchează încununarea activităților de voluntariat organizate în județul nostru în anul 2013.

Începând cu data de 11 noiembrie 2013, timp de 2 săptămâni, s-au făcut nominalizări din partea organizaţiilor non-guvernamentale și a instituţiilor publice care lucrează cu voluntari şi implementează proiecte de voluntariat, pentru cele 15 categorii de concurs.

Gala Voluntarilor va avea loc la Alba Iulia în data de 5 decembrie 2013, ora 18.00, la Sala Unirii şi este organizată de Centrul Județean de Voluntariat Alba, cu sprijinul Federației VOLUM.”

foto: Gala Voluntarilor editia 2012


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea