Rămâi conectat

Sport

Gala Sportului „Mica Romă” Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, la Hotel „Man President” Blaj a avut loc cea de a 7-a ediţie a Galei Sportului „Mica Romă” Blaj, cu această ocazie fiind recompensaţi cu diplome, trofee şi premii în bani toţi sportivii clubului, dar şi antrenorii Cristina Man, Vasile Hermann, Vasile Ibasfelean şi Nicolae Berghean. La festivitate au participat sportivii, părinţii acestora, autorităţile judeţene şi locale, sponsorii clubului şi nu în ultimul rând reprezentanţii şcolilor blăjene din satele şi comunele învecinate. Academia Olimpică Română filiala Alba a fost reprezentată de deputatul Clement Negruţ care a recompensat financiar echipa de fete dublă campioană naţională la cros Juniori II şi I, de asemenea a fost prezent primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar care a susţinut activitatea sportivă a clubului pe tot parcursul anului competiţional 2010, reprezentatul Clubului Rotary Blaj Marcel Cibu care a premiat rezultatele lui Adrian Dordea triplu campion naţional la categoria Juniori III, iar Florin Dănoaie, administratorul firmei Domeniile Boieru l-a premiat pe Alin Oancea dublu campion naţional la categoria copii I. Restul premiilor au fost acordate de către firma Metrorus Blaj principalul sponsor, reprezentată de Emil Rus.
„Anul acesta a fost pentru clubul nostru cel mai bogat de la înfiinţare şi până în prezent şi cred că nu greşesc dacă afirm că avem cea mai bună performanţă din toate timpurile obţinută de un club blăjean”, a declarat antrenorul Cristina Man. Clasamentul primilor 10 sportivi ai AC „Mica Romă” este următorul: 1. Anca Bunea (desemnată ieri cea mai bună sportivă a judeţului), 2. Dana Loghin, 3. Adrian Dordea, 4. Andrea Simu (Barna), 5. Alin Oancea, 6. Mădălina Biriş, 7. Călin Gorcea, 8. Vasile Cristea, 9. Iulian Stoica, 10. Sebastian Marean. În 2010, AC „Mica Romă” Blaj şi-a trecut în palmares 22 de medalii naţionale (12 de aur, 4 de argint, 6 de bronz), o medalie de aur la 3000 metri la Campionatele Balcanice de juniori II din Turcia, două medalii de bronz la Campionatele Europene de Cros din Portugalia, dar şi alte performanţe notabile. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, asalt la trofeu în Final Four-ul Cupei României | În semifinală, duel cu eterna rivală CSM Târgoviște

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pentru Volei Alba Blaj urmează Final Four-ul Cupei României, la Mioveni, miza fiind cucerirea celui de-al doilea trofeu național ca importanță. Conform programului stabilit de FRV, în semifinale se vor întâlni Volei Alba Blaj  și CSM Trgoviște (sâmbătă, ora 16.00), respectiv Rapid București – Dinamo București (sâmbătă, ora 19.00). Învingătoarele din cele două dispute se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea