Gala Sportului Judeţean 2013 Alba amânată pentru joi, 19 decembrie *Premierea performerilor va fi la Alba Mall

Un motiv obiectiv i-a determinat pe organizatori, Consiliul Judeţean Alba în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba să amâne Gala Sportului Judeţean pentru joi, 19 decembrie, ora 18.00. S-a dorit ca la această întâlnire de final de an să fie prezenţi toţi performerii din judeţ, la nivel individual şi sporturi pe echipă şi iniţial a fost fixată data de marţi, 17 decembrie, însă planurile au fost tulburate de reprogramarea întâlnirii din Divizia A1 la volei feminin, dintre Penicilina Iaşi şi Volei Alba-Blaj. Echipa din “Mica Romă” trebuia să joace meciul din prima etapă a returului sâmbătă 14 decembrie, însă gazdele au solicitat ca partida să fie fixată la o altă dată, respectiv tocmai marţi, 17 decembrie. În consecinţă, pentru ca evenimentul să fie onorat cu prezenţa de către toţi cei implicaţi în performanţă, s-a decis ca Gala Sportului Judeţean 2013 să fie mutată două zile mai târziu. Locaţia rămâne aceeaşi, Alba Mall, necunoscute rămânând numele celor care vor fi premiaţi în acest an, inclusiv financiar. Vor primi distincţii primii 10 sportivi olimpici şi neolimpici, primii trei antrenori olimpici şi neolimpici, primii trei conducători de unităţi sportive, sportivii veterani. De asemenea vor fi acordate premii de merit pentru întreaga activitate sportivă, sporturilor de echipă, precum şi menţiuni acordate sportivilor medaliaţi la finalele campionatelor naţionale şi fazele naţionale ale ONSS pe ramură de sport şi antrenorilor/ profesorilor acestora.

Retrospectiv, cu excepţia anului 2011, atletismul a fost mereu în prim-planul sportului din Alba, oferind numele celui mai bun sportiv, după cu urmează: *2012: Ana Rodean (CS Unirea  Alba Iulia/ CS Universitatea Alba Iulia); *2011: Bogdan Borza (tenis, CSO Cugir); *2010: Anca Bunea (AC „Mica Romă”, dublă legitimare cu CSŞ Mediaş); *2008 şi 2009: Ana Maria Groza (CS Unirea Alba Iulia).

ELIT

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

4 Comentarii

ion 16 decembrie 2013 at 21:24

am auzit ca la atletism este concurs in 19 decembrie. sigur se amana iar „gara” sportului din alba. probabil pe 21 ca sa aiba si la atletism o zi de refacere.

gheorghe 18 decembrie 2013 at 15:45

Sant curios daca cine a planificat aceasta gala nu stia calendarele de competitii sau pur si simplu totul se face in acest judet din topor,punctajele la apelul de seara banii la acei care au luat si tot anul,nu?

gheorghe 18 decembrie 2013 at 15:48

Sant curios daca cine a planificat aceasta gala nu stia calendarele de competitii sau pur si simplu totul se face in acest judet din topor,punctajele la apelul de seara banii la acei care au luat si tot anul,nu?

ion 18 decembrie 2013 at 22:39

domnule gheorghe,
te rog sa-ti reevaluezi cele spuse! punctajul nu a fost realizat la apelul de seara! esti foarte rautaios! punctajul a fost stabiliti in functie de ce nume de castigator isi doreau (sau l-au primit „in plic”) cei care l-au facut… nu mai acuza de neprofesionism niste oameni care se ocupa de foarte multi ani de astfel de lucruri!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...