Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Gabriel Pleșa și Ion Dumitrel, votați de CDJ al PNL candidați la Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Pleșa și Ion Dumitrel, votați de CDJ al PNL candidați la Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba

Gabriel Pleșa și Ion Dumitrel au fost votați de CDJ al PNL ca și candidați la Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba.

Citește și: FOTO Gabriel Pleșa, primarul de la Alba Iulia, s-a întors oficial în PNL: ”M-am întors în familia politică în care am crescut”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Gabriel Pleșa și Ion Dumitrel au fost votați vineri după-masa de CDJ al PNL drept candidați din partea partidului la conducerea Primăriei Alba Iulia, respectiv Consiliul Județean Alba, la alegerile locale din 2024.

În urmă cu două zile, Gabriel Pleșa, edilul de la Alba Iulia, își anunța pe Facebook întoarcerea oficială în PNL. Acesta explica în urmă cu câteva luni că a acceptat susținerea echipei PNL considerând-o capabilă să-i implementeze viziunea, cu o echipă puternică pe care o cunoaște și de care municipiul are nevoie pentru a-și continua dezvoltarea.

Reamintim că primarul din Alba Iulia este unul din vechii liberali din județ. În anul 2020, întrucât liberalii conduși pe atunci de Mircea Hava, au preferat un alt candidat la primărie, a făcut pasul spre USR, în toamna anului 2020 câștigând alegerile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea