Rămâi conectat

Sport

Gabriel Cotoară și Tudor Stan – noii antrenori ai CS Ocna Mureș | Jucători de la Olimpia Aiud, pe lista de transferuri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gabriel Cotoară – principal și Tudor Stan – secund (felicitări colegului nostru) sunt noii antrenori al fostei divizionare terțe CS Ocna Mureș, recent retrogradate din Liga a 3-a. Mutarea, anticipată de noi de câteva zile, a devenit oficială aseară, când s-au încheiat ultimele discuții cu oficialii grupării din orașul salin.

„Soda dragă” s-a despărțit recent de Mihai Manea, George Țălnar și Petre Clep, planurile pentru viitor fiind atacarea revenirii în eșalonul superior, în următoarele două sezoane. Primele nume apărute pe lista de achiziții sunt de la Olimpia Aiud, respectiv Ad. Roman, V. Mureșan, Spinean, Csegoldi, care pot fi considerate deja primele transferuri, dar și I. Cociș (Viitorul Vama Seacă).

Înscris la cursurile pentru Licența B, Gabriel Cotoară, fost component al echipei de fotbal Soda Ocna Mureș, a antrenat în sezoanele anteriore în Liga a 4-a, pe Fortuna Lunca Mureșului și CS Olimpia Aiud.

Mă bucur că m-am întors acasă și le mulțumesc conducătorilor că s-au gândit la mine și mi-au propus să preiau CS Ocna Mureș! Sper să ne bucurăm împreună de rezultate cât mai bune în viitorul sezon, în care vom avea obiectiv o clasare între primele 5 echipe și să alcătuim o echipă competitivă” a declarat Gabriel Cotoară pentru Ocna Mureș Online.

Primul meci oficial va fi miercuri, 31 iulie, cu Industria Galda, în turul întâi al Cupei României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea