Rămâi conectat

Curier Județean

Furt de lemne la Gârda de Sus – făptașul a fost identificat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Agenţii de poliţie din Gârda de Sus au fost sesizaţi, luni după-amiază, cu privire la faptul că în perioada 18 – 21 iulie a.c.,  persoane necunoscute au sustras din platforma de exploatare masă lemnoasă „Vulturu”, cantitatea de aproximativ 12 m.c. material lemnos rotund, de esenţă răşinoase.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a fost  identificat autorul furtului, în persoana lui P. C., de 30 de ani, din comuna Arieşeni. În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în data de 18.07.2014 a secţionat mai mulţi arbori din locul numit „Vulturu”, după care i-a comercializat unei persoane, din comuna Albac, din posesia căreia materialul lemnos a şi fost recuperat de poliţişti”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Față de P.C.. se efectuează cercetări, pentru săvârsirea infractiunii de „furt”, faptă prev. şi ped. de art. 228 , alin. 1 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Sute de albaiulieni au participat la lecții de acordare a primului ajutor în cazul înecului sugarilor sau copiilor, organizate de salvatorii ISU

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Sute de albaiulieni au participat la lecții de acordare a primului ajutor în cazul înecului sugarilor sau copiilor, organizate de salvatorii ISU Sâmbătă, 24 februarie, în incinta Alba Mall, salvatorii ISU Alba au organizat prima zi a acțiunii de lecții de prim ajutor în cazul înecului sugarilor sau copiilor cu mâncare sau diverse […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea