Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Tânăr din judeţul Alba, un adevărat Superman: trage după el camioane de 30 de tone şi ridică mii de kilograme

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mănâncă de 8 ori pe zi, are 112 kilograme şi trage după el 30 de tone. Tânărul care datorită forţei sale parcă “nu este venit de pe pământ”, se poate mândri cu realizări de invidiat.

Ronel Eusebiu Huştiuc este din Cugir, iar în prezent este stabilit în Germania, la Munchen. Până acum a reuşit să tragă un camion de 30 de tone, iar ultima reuşită cu care se mândreşte sunt trei camioane, de 22 de metri lungime, fiecare camion cântărind cel puţin 7 tone jumătate. De asemenea, tânărul din Cugir a mai ridicat şi un container de 1300 de kilograme.

A jucat rugby de performanţă la Arad, la Universitatea “Aurel Vlaicu”, timp de 3 ani. În acest timp, datorită performanţelor sale a fost convocat şi la lotul national, la Bucureşti.

Ulterior s-a stabilit în Germania, la Munchen, unde a continuat să practice sport, de data aceasta, axându-se pe fitness şi bodybuilding. La cei 26 de ani pe care îi are, a devenit antrenor de sală, dar nu a renunţat la antrenamentele personale. Ambiţia fără margini pe care o are îl determină să respecte un program special de alimentaţie, iar performanţele la care a ajuns au o bază naturală, fiind realizate doar cu multă muncă şi efort, mâncare sănătoasă, fără să apeleze la dopping sau proteine.

“Ceea ce am făcut, am făcut din capul meu, nu mi-a spus nimeni. Tot absolut, orice exerciţiu, este inventat de mine. Acum încerc ceva mai deosebit, trasul de camioane”, povesteşte cugireanul.

Ronel se ghidează după concepţia că “tot ce este natural, este natural şi tot ce este adevărat, rămâne adevărat”.

“Sunt lucruri adevărate, netrucate, spune acesta. Sunt eu fericit, ca om, de reuşitele mele. Mă bucură mesajele frumoase pe care le primesc, dar sunt şi mesaje urâte. Mi s-a spus de multe ori că nu voi face nimic în viaţă, că nu voi reuşi. Dacă ar fi fost să mă opresc la fiecare piatră aruncată în mine nu aş fi ajuns nici până aici măcar. Am spus NU! Eu reuşesc, eu pot să fac. Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns până aici şi o să ajung şi mai departe!”

Părinţii şi fraţii săi sunt încântaţi de ceea ce face fiul şi fratele lor. Deşi la început au fost speriaţi ca acesta să nu păţească ceva datorită efortului, îl susţin şi îi apreciază munca, felul de viaţă, respectul pentru persoana sa şi corpul său.

Legat de planurile de viitor, Ronel ne-a mărturisit doar că acestea sunt măreţe: “Am planuri foarte mari, dar prefer să nu le spun. De câte ori am spus ceea ce vreau să fac, nu am mai reuşit. Pot să vă spun că sunt planuri de a continua, de a nu mă opri, să merg cât de departe îmi va ajuta Dumnezeu. E un lucru care mă ridică pe mine ca om şi nu vreau să mă opresc aici!”

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea