Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: „Superman-ul” din Cugir, demonstraţie de forţă la Alba Iulia. Tânărul s-a „luptat” cu un autobuz de 9 tone

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O impresionantă demonstraţie de forţă a avut loc vineri după-masa, la Alba Iulia. Principalii actori ai evenimentului au fost Ronel Eusebiu, tânărul din Cugir, care a uimit cu forţa impresionantă pe care o are şi un autobuz care cântăreşte peste 8 tone.

Cugireanul de 26 de ani care în prezent este stabilit în Germania, la Munchen şi aflat într-o scurtă vizită acasă la Cugir, a oferit, în premieră în judeţul nostru, o demonstraţie a forţei cu care natura l-a înzestrat. La Alba Iulia, Ronel a tras după el un autobuz care cântăreşte peste 8 tone.

La demonstraţie i-a fost alături să îl încurajeze tatăl său, dar şi mii de prieteni sau chiar străini care l-au susţinut pe reţelele de socializare şi telefonic: „Nu a fost uşor, dar sunt mândru, mă bucur. Totul a fost cu ajutorul lui Dumnezeu”, a spus tânărul.

Pentru cei încă spectici, Superman-ul de la Cugir pregăteşte multe alte surprize şi demonstraţii, pe care încă nu vrea să le dezvăluie.

[nggallery id=4386]

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea