FOTO/VIDEO: Pompierii din Alba au salvat un câine căzut într-un canal neacoperit de pe strada Abrudului

Pompierii au intervenit luni în Alba Iulia pentru salvarea unui cățel căzut într-un canal, pe care au reușit să-l aducă la suprafață viu și nevătămat.

Cosmin Sopa locuieşte pe strada Abrudului din cartierul albaiulian Miceşti şi luni seara, în jurul orei 20:00 a auzit schelălăind un căţel în apropierea locuinţei sale. Acesta a găsit câinele căzut într-un canal lăsat neacoperit lângă o casă aflată în construcţie pe aceeaşi stradă. Când a constatat că nu poate singur să elibereze patrupedul, bărbabtul a sunat la 112.

„Am auzit căţelul schelălăind şi am ieşit să văd ce se întâmplă. L-am găsit căzut în canal, am încercat să îl scot de uunul singur, dar nu am reuşit. Atunci am sunat la 112. Mă gândesc dacă ar fi fost un copil în locul lui.. „, a spus Cosmin.

La fața locului s-a deplasat o autospecială a ISU Alba. Pentru salvarea cățelului, a fost nevoie de coborârea unui pompier în canal, care, cu ajutorul colegilor şi a persoanei care a semnalat cazul, a reușit să-l readucă la suprafață, câinele fiind recuperat în viață.

Canalul a fost acoperit provizoriu, dar inconştienţa celui care l-a lăsat descoperit putea provoca o tragedie, mai ales că pe strada respectivă sunt foarte mulţi copii. Nu se știe dacă cățelul are stăpâni, dar cel mai probabil acesta ar fi murit fără intervenția pompierilor.

 

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Costy 22 august 2017 at 8:31

Inconstienti. Putea fi un copil in locul catelusului. Pfff

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...