Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Marș de amploare la Alba Iulia, pentru susținerea lui Victor Ponta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproximativ 1500 de membrii și simpatizanți din județul Alba ai Alianței PSD-UNPR-PC, dar și ai PLR, respectiv PP-DD, au pornit vineri, începând cu orele 16.30, într-un marș de susținere lui Victor Ponta pentru funcția de președinte al României.

Mars PSD la Alba Iulia de sustinere Victor Ponta  (41)

Oameni de toate vârstele, îmbrăcați preponderent în roșu, iar o parte în albastru, s-au reunit în fața sediului Electrica S.D.E.E. din Alba Iulia, de unde au plecat organizați în coloană pe traseul strada Decebal – sediul IPJ Alba – centru – Calea Moților – Bulevardul Horea – strada Cloșca – Liceul Militar – Bulevardul Revoluției 1989 – Bulevardul Transilvaniei – Piața Cetății Alba Carolina.

La miting participă toți liderii importanți ai PSD din județul Alba. Invariabil, cei prezenți la manifestare și-au exprimat convingerea că Victor Ponta va câștiga detașat turul doi de scrutin al prezidențialelor, ce va avea loc peste două zile.

Acompaniați de melodii patriotice și electorale, presărate pe alocuri cu mesaje mobilizatoare ale lui Victor Ponta, coloana roșie a umplut pe traseul său o bandă de circulație, sub coordonarea jandarmilor, poliției locale și a celei naționale.

„Înarmați” cu steaguri, pancarte și baloane roșii, susținătorii lui Ponta au scandat „Unitate!”, „Ponta președinte!” etc.

[nggallery id=2596]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea