Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Accident pe DN 1, între Sebeș și Sibiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, în jurul orelor 14.00, pe DN 1, între Sebeș și Sibiu, la intersecția cu drumul  către localitatea Cunța din județul Alba.

O persoană a fost rănită în urma impactului dintre două autoturisme.

Sensul de circulație Sebeș-Sibiu este blocat, până ce polițiștii vor finaliza cercetările la fața locului.

UPDATE 1: Accidentul s-a produs în momentul în care un autoturism marca Opel, care s-a angajat fără să se asigure suficient în depășirea unui autocamion, în direcția Sebeș-Sibiu. Încercând să evite un alt autocamion care se deplasa regulamentar din sensul opus, șoferul Opel-ului a revenit pe banda sa, acroșând autocamionul pe care intenționa să îl depășească. În urma coliziunii însă, autoturismul s-a răsturnat în șanț, iar șoferul aflat la volanul acestuia a fost rănit.

Traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe ambele sensuri.

UPDATE 2:La data de 04.11.2013, ora 13.31, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au intervenit la un accident rutier ce a avut loc pe DN 1, la km 352+110 m, în afara localităţii Cunţa.

Ca urmare a cercetărilor efectuate la locul producerii accidentului, poliţiştii au stabilit faptul că Alexandra R., de 24 ani, din Cugir, în timp ce a condus un autoturism pe DN 1, a efectuat manevra de depăşire a unei autoutilitare care tracta o remorcă, ansamblu condus de Ioan P., din judeţul Arad,  intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului conducătoarea auto, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internată în spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

Mulțumim cititorului – martor la eveniment care ne-a trimis imaginile.

[nggallery id=590]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea