FOTO/Video| Clinica Phoenix, primul centru privat de diagnostic prin Rezonanță Magnetică din județul Alba s-a deschis, vineri, la Alba Iulia

De vineri, 5 august, județul Alba va avea un centru privat de diagnostic prin Rezonanță Magnetică (RM) o dată cu  deschiderea, la Alba Iulia, a Clinicii Phoenix  B-dul. Republicii Nr. 5, lângă Bazinul Olimpic. Clinica Phoenix a fost creată în anul 2006, la București, de către doctorul Nicolae Bolog, alături de o echipă de medici și tehnicieni cu experiență vastă în diagnosticul imagistic (Rezonanță Magnetică și Computer Tomografie).

clinica009În Clinica Phoenix din Alba Iulia se efectuează examinări prin Rezonanță Magnetică de înaltă performanță, investigații speciale în patologia hepato-biliară, musculoscheletală, neurologică, ortopedică, reumatologică, oncologică, sportivă. second opinion pentru investigațiile RM sau CT efectuate în alte centre. De precizat că interpretarea scrisă este oferită de medicii acestei clinici in ziua examinării. Serviciul medical second opinion pentru investigațiile RM sau CT efectuate în alte centre este disponibil prin intermediul site-ului www.diagnostic2.com administrat de Phoenix Swiss Med.

ELIT

Utilizatorii pot trimite medicului specialist radiolog ales, datele de contact, datele medicale și imaginile examinării RM/CT în vederea primirii unui diagnostic medical sub forma unui raport medical scris. Acest serviciu prestat către utilizatori se realizează prin plata unei taxe, afișată în dreptul medicului ales.

Rezonanța Magnetică este prima opțiune de diagnostic a medicilor, în numeroase patologii. Examinările RM sunt neinvazive, nedureroase, neiradiante pentru organismul uman, redau cu acuratețe diferite structuri anatomice de la părțile moi: piele, mușchi, ligamente, tendoane, la organe interne, vase de sânge, nervi, oase. Diagnosticul imagistic oferă informații vitale în baza cărora medicul curant va decide opțiunile de tratament pentru pacient.

Mihail David - 2020

Într-un domeniu în care experiența este sinonimă cu numărul anilor de practică profesională, doctorul Nicolae Bolog a reușit, prin studiu și cercetare academică, să devină la doar 40 de ani, unul din cei mai apreciați medici radiologi din România și Europa, cu vizibilitate și recunoștere internațională, doctor în științe medicale, cercetător stiințific, medic primar radiolog specializat în patologia sportivă, abdominală, metode intervenționale.

Nucleul de bază al echipei conduse de doctorul Nicolae Bolog este format din: *dr. Angelica Mangrău, doctor în științe medicale, cercetător științific, medic primar radiolog specializat în patologie mamară și pelvină, musculoscheletală și părți moi, metode intervenționale (terapia durerii: infiltrații periradiculare ghidate CT), dr. Irinel Dorina Oancea, cercetător științific, medic primar radiolog specializat în patologia cardiovasculară, abdomino-pelvină și reumatologică, Antonia Bănicescu – tehnician coordonator național, alături de o echipă de tehnicieni asistenți cu pregătire profesională internațională, dublată de o experință de peste 10 ani în diagnosticul imagistic. Supraspecializările echipei de medici au fost făcute în centre medicale internaționale de elită: University Hospital Zurich, Royal Brompton Hospital London, Washington Hospital Center.

“Am considerat că este absolut necesar să investim în formarea personalului pentru a atinge excelența, iar promptitudinea și calitatea serviciilor noastre să se ridice la nivelul oricărui centru de diagnostic de valoare europeană” , spune doctorul Nicolae Bolog.

”Pe acest nucleu vrem să dezvoltăm o clinică, aici la Alba Iulia, cu diverse specialități, să introducem investigații care nu se efectuează în zonă, mici intervenții” adaugă dr. Bolog. În viitorul apropiat, Clinica Phoenix Alba Iulia va dezvolta o relație contractuală și cu Casa de Asigurări de Sănătate Alba, deocamdată investigațiile medicale efctuându-se contra-cost.

Programări se pot face la numărul de telefon 0799 744.833, de luni până vineri între orele 8.00-20.00 și sâmbăta între orele 8.00-14.00.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

realist 5 august 2016 at 15:36

Bv asa da , mai este o speranta,,,,,,,,,,Sa se publice costurile , va rog

Buni 6 august 2016 at 8:47

Si contraindicatiile! Cei cu stimulator cardiac au voie?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...