Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO/VIDEO: Cerere în căsătorie inedită, în Cetatea Alba Carolina! Un tânăr din Arad și-a cerut iubita în căsătorie, în pași de dans, alături de copiii de la clubul „Dance to sunrise”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Arad și-a surprins iubita într-un mod original atunci când i-a cerut să-i fie alături o viață întreagă. Timp de trei săptămâni, acesta s-a pregătit alături de clubul de dans „Dance to Sunrise” din Alba Iulia și a pus la cale un scenariu pentru ca ea să aibă parte de cea mai frumoasă surpriză. Florin a cerut-o în căsătorie pe Raluca pe pietonala Mihai Viteazul, în fața viitoarei sale soacre și a celor prezenți în Cetate la ora respectivă.

O zi de marți care nu anunța nimic deosebit s-a transformat pentru doi tineri din Arad, într-un moment de bucurie. Aflați în trecere prin Alba Iulia, cei doi tineri, însoțiți de mama fetei, au poposit în Cetatea Alba Carolina pentru a vizita orașul.

Florin s-a gândit să o ceară în căsătorie chiar în orașul care le place foarte mult și să o surprindă astfel în momentul în care îi oferă inelul de logodnă. Și a reușit, ajutat de reprezentanții clubului de dans Dance to sunrise din Alba Iulia, alături de care a pus la cale întregul scenariu.

19 copii de la clubul de dans albaiulian au pus în scenă un dans, pe pietonala Mihai Viteazul, la care au participat și tinerii, alături de alți trecători aflați în Cetate, iar la final, pe umbreluțele deschise de dansatori, a apărut marea propunere: ”Vrei să fii soția mea?”

În timp ce tânăra privea uimită mesajul, iubitul ei se îndrepta spre ea cu un buchet trandafiri multicolori și cu un inel de logodnă. În aplauzele celor prezenți, Florin a îngenunchiat în fața ei, iar după ce Raluca, plină de emoții, i-a răspuns cu ”DA” așa cum se și aștepta, acesta i-a pus inelul pe deget.

Gestul lui Florin a fost apreciat de către toți cei prezenți, care l-au felicitat și l-au aplaudat îndelung.

Cei doi tineri, Florin și Raluca, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an.

După momentul special, cei doi au rămas pe o terasă din apropiere, împreună cu complicii mirelui. Sperăm să se iubească ”ca-n filme”, până la adânci bătrâneți…

[nggallery id=4285]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea