FOTO/VIDEO: Caravana electorală a PRM a ajuns la Alba Iulia

*Corneliu Vadim Tudor: ”Sunt optimist că Partidul România Mare va ajunge din nou în Parlamentul European”

CV Tudor001Președintele PRM Corneliu Vadim Tudor, însoțit de staff-ul său de campanie a ajuns, joi după-amiază, în Alba Iulia cu puțină întârziere deoarece, așa cum a mărturisit politicianul, a simțit o chemare către Prislop, pentru a aduce un omagiu părintelui Arsenie Boca, făcând astfel un mic ocol.

ELIT

Cei aproximativ 100 de membri de partid și simpatizanți din județul Alba nu s-au supărat, însă, l-au așteptat răbdători, apoi la sosire l-au aplaudat, asigurându-l de susținerea lor la alegerile Europarlamentare.

Corneliu Vadim Tudor s-a arătat optimist declarând că este convins că ”PRM va ajunge din nou în Parlamentul European unde a reprezentat România cu cinste” și asta deoarece partidul desfășoară o campanie curată și civilizată spre deosebire de ceilalți candidați care au început ”să-și spargă capetele”.

În discursul său în fața susținătorilor din Alba europarlamentarul a avertizat despre faptul că, în opinia sa ”șovinismul provocator unguresc va crește în intensitate”, încurajat fiind de PSD care ”care joacă ceardașul de gât cu iredentismul maghiar pe trupul României” și este nevoie de o forță care să le dea replica.

De asemenea, Corneliu Vadim Tudor a spus că sondajele care plasează PRM-ul sub pragul de 5% sunt ”mincinoase” și că în opinia sa asta arată că ”există riscul unei fraude electorale”.

Nu fac pronosticuri, dar dacă alegerile vor fi libere și corecte nu vom avea emoții pentru că noi am depășit demult pragul electoral și așa este și normal. Ce ni s-a reproșat nouă? Noi am fost la guvernare? Noi am tăiat pensiile și salariile? Am închis spitale și școli? Nu se poate așa ceva, de 25 de ani să ruleze aceleași figuri cu altă deghizare, cu alte sigle, cu alt colorit și pretind că nu sunt ei aceia care au prăbușit România. Este nevoie de o minune să se mai salveze această țară, dar aceasta se poate înfăptui cu credință în Dumnezeu și prin aducerea la putere în acest an crucial a oamenilor care știu ce trebuie să facă. Trebuie pus capăt mafiei, jefuirii patrimoniului național și trebuie lansată economia”, a spus președintele PRM.

În ceea ce privește profilul europarlamentarului, Corneliu Vadim Tudor a declarat că acesta ”trebuie să fie o persoană pregătită să apere specificul național al țării și să reprezinte cu adevărat coordonatele care au fost trasate de părinții fondatori ai Uniunii Europene”.

Alături de președintele Partidului România Mare, la întâlnirea de la Alba Iulia au fost: Victor Iovici, Cristian Stănescu, Adrian Popescu, Alina Alupoaie, Monica Sima – președintele PRM Alba şi candidatul judeţului Alba, Bogdan Nicolae Huja. La final Corneliu Vadim Tudor a depus un buchet de flori la bustul lui Adrian Păunescu din apropierea Casei de Cultură a Studenților.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

4 Comentarii

dolfi 15 mai 2014 at 20:55

vezi mai Tribunule ca se poate sa vorbesti si tu calm… nebunaticule! Esti pe drumul cel bun :D:D:D

sica 15 mai 2014 at 21:50

Ce neoameni!! De 1 decembrie i-a durut in dos de Alba Iulia! Acum vin ca milogii sa le dam functii si bani. Sa piara in iad toti acesti hoti fara rusine

Costel* 15 mai 2014 at 22:14

Chiar daca te-ai rugat parintelui Arsenie tot nu mai ajungi in raiul de la Bruxelles, punct.

Aci 16 mai 2014 at 7:46

Tribunul e un papagal comunist doar il stiti ! Doamne ocroteste-i pe romani !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...