FOTO/VIDEO: Balul Bobocilor la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia. Atanasia Uțiu și Mihai Dehelean – Miss și Mister Boboc 2017

Joi, la restaurantul ”Mercur Magic”, s-a desfășurat  Balul Bobocilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia. Atanasia Uțiu și Mihai Dehelean au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc, în vreme ce premiile de Popularitate au ajuns anul acesta la Emanuela Cotoară și Alex Lazăr.

Restaurantul ”Mercur Magic”, a fost luat cu asalt joi, 9 noiembrie, de către elevii Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” care, începând cu ora 17.00, au pus în scenă spectacolul de Miss și Mister Boboc 2017.

În bătălia pentru aceste titluri s-au înscris șase perechi care au avut de parcurs cinci probe: de cultură generală, prezentare, talent, dicție și o probă surpriză iar între acestea publicul va avea ocazia să asiste la momente muzicale și de dans.

Spectacolul a fost presărat cu momente artistice organizate atât de boboci cât și de elevii colegiului. Invitații speciali ai serii au fost Gabriel Bucur, Maria Uțiu, Ansamblul Folcloric Ighiu, Paul Degan și Andra, trupa Denisa Moga și DJ Daniel Costea.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales ce-i mai frumoși boboci ai acestui an: Atanasia Uțiu și Mihai Dehelean

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, tot Atanasia Uțiu și Mihai Dehelean au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2017 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

ziarulunirea.ro a transmis live evenimentul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Dan 10 noiembrie 2017 at 9:19

Felicitări ,Mihai !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...