FOTO/VIDEO| Autostrada Sibiu – Orăștie: În zona Șibot s-a deschis circulația pe pasajul rutier

Lucrările de pe autostrada Sibiu – Orăștie, chiar dacă sunt departe de a fi în grafic, avansează. În nodul rutier de la Șibot s-a deschis circulația pe pasajul rutier pe care DN7 traversează autostrada.

Nodul rutier Șibot, care face parte din lotul I, în lungime de 24,1 km, al autostrăzii Sibiu – Orăștie, al cărui constructor este firma Strabag, este cea mai importantă lucrare de pe acest tronson. Putem spune că aici circulația rutieră se desfășoară în condiții foarte bune, dar are două inconveniente: rampa de urcare/coborâre dinspre Orăștie este puțin prea abruptă iar în această rampă curba este destul de strânsă.

INFORMARE COVID-19

Așa cum ziarulunirea.ro a fost prima publicație care a anunțat deschiderea circulației pe pasajul rutier de la Lancrăm (AICI), reporterii noștri au fost printre primii șoferi care au traversat și nodul rutier din zona Șibot (VIDEO).

Noul termen avansat de CNADR pentru finalizarea loturilor I și II ale autostrăzii Sibiu – Orăștie este jumătatea lunii noiembrie 2013.

[Gallery not found]

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Birick 5 octombrie 2013 at 22:34

Păi onorabilii parlamentari de Alba dadeau asigurari prin august ca in septembrie 2013 cel tarziu se deschide autostrada pana la Sebes si prostalaii ii aplaudau pe aici! V-au prostit sa-i votati in decembrie, va prostesc si acum si o inghititi ca pelicanii!

un fleac 6 octombrie 2013 at 12:09

Mare realizare, un pasaj…..un fleac

Toto Sibiu 6 octombrie 2013 at 22:14

felicit ziarul Unirea pentru implicarea in acest proiect apasator. Conteaza ff mult ca saptamanal ne oferiti detalii despre autostrada si mai ales pentru CENTURA SALVATOARE a Sebesului, care probabil nu va fi terminata in totalitate anul acesta.
Va rog sa ne transmiteti vesti si depre situatia pasajului prste CF din zona Kronospan, cred ca acolo e cuiul lui Pepelea.

toni 6 octombrie 2013 at 23:20

ati fost prea absorbiti cu pozatul cat sa nu va dati seama ca acolo nu e nod rutier?…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...