Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/La Răhău, până și podurile ce stau să cadă sunt împodobite cu mușcate roșii, care acoperă, poetic, ruinele și mizeria

Ziarul Unirea

Publicat

în

În Sebeș, orașul minune „fără de șomaj”, până și podurile ce stau să cadă sunt împodobite cu mușcate roșii, în cadrul unuia dintre cele mai importante proiecte ale administrației locale, și anume  împodobirea orașului, pe alocuri excesivă, cu flori, în special mușcate.

Imaginile surprinse sunt din Răhău, localitate aparținătoare. Podețul „de minune” e situat vis-a-vis de Magazinul Mare cunoscut și sub numele de „La Boldă”.

Flori, gunoaie și ruine…placa de ciment e scorojită, roasă de ploi și cu bucăți de tencuială desprinse și căzute pe pământ, dar măcar putem mirosi mușcatele.

Totul este împodobit cu flori, chiar dacă unele lucruri se degradează de la o zi la alta, iar autoritățile se străduiesc să acopere totul cu un strat cât mai gros de “sclipici”, care să acopere, poetic, mizeria.

Sursa: facebook, Radu Roncea

[nggallery id=4695]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea