Fotografia cu ambulanțierul care a cărat în spate o pacientă, pe o distanţă de o jumătate de kilometru, pentru a o salva, a devenit virală

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Imaginea cu ambulanţierul care a transportat în spate o jumătate de kilometru o pacientă care suferea de insuficienţă respiratorie şi tensiune arterială crescută, după ce nu a putut ajunge cu maşina la locuinţa ei, aflată într-un cătun din Munţii Apuseni, a devenit virală pe internet.

Un echipaj de Ambulanţă a fost solicitat marţi să intervină într-un cătun din Munţii Apuseni, de pe teritoriul comunei Scărişoara, în cazul unei paciente, în vârstă de circa 80 de ani, care suferea de insuficienţă respiratorie şi tensiune arterială crescută.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Ambulanţa nu a putut ajunge până la locuinţa pacientei din cauza drumului inacesibil, astfel că echipajul s-a deplasat pe jos, transportând şi trusele medicale.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Ambulanţierul a transportat în spate pacienta de la locuinţa acesteia până la locul în care drumul era accesibil autovehiculelor, în vreme ce o asistentă i-a dus trusa, monitorul şi tubul de oxigen.

Fotografia cu ambulanţierul şi pacienta în spatele său a devenit virală pe internet, fiind postată de un coleg al său, și distribuită de peste 10.000 de internauți în 24 de ore.

”Se numeşte Dumitru Ignat. Este ambulanţier la Serviciul Public de Ambulanţă Alba, Substaţia Câmpeni. Ambulanţa cu care s-a deplasat la caz nu a putut urca la bolnava cu insuficienţă respiratorie şi tensiunea arterială crescută. A transportat bolnava în spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Distribuiţi vă rog. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toţi. Sufletul şi Omenia lui merita respectul nostru”, a scris un coleg al său pe Facebook.

Aceştia au ajuns la Spitalul Orăşenesc Câmpeni, unde femeia a primit mai multe îngrijiri medicale.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

4 Comentarii

Eu 15 februarie 2018 at 20:27

FELICITARI!FELICITARI ATAT SOFERULUI CAT SI ASISTENTEI!SI PARINTILOR LOR CARE AU CRESCUT SI EDUCAT ASA OAMENI!FOARTE FRUMOS!

ZAU 15 februarie 2018 at 21:50

Tot respectul.Va mulțumim ca existați și dați astfel de exemple

ronin 15 februarie 2018 at 22:26

???
bine ca a putut, ca la ambulanta sunt o gramada de obezi care abia se poarta ei.
oricum, nu era in desert si nu asa se transporta o pacienta cu insuficienta respiratorie..
e haioasa poza ???
dar nu asa emotionanta si lacrimogena ??

parlamentarilor 15 februarie 2018 at 23:30

Culmea somnului in Parlament: sa dormi si sa visezi ca tara o duce bine!..

Comentariile sunt oprite