Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Fotografia cu ambulanțierul care a cărat în spate o pacientă, pe o distanţă de o jumătate de kilometru, pentru a o salva, a devenit virală

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imaginea cu ambulanţierul care a transportat în spate o jumătate de kilometru o pacientă care suferea de insuficienţă respiratorie şi tensiune arterială crescută, după ce nu a putut ajunge cu maşina la locuinţa ei, aflată într-un cătun din Munţii Apuseni, a devenit virală pe internet.

Un echipaj de Ambulanţă a fost solicitat marţi să intervină într-un cătun din Munţii Apuseni, de pe teritoriul comunei Scărişoara, în cazul unei paciente, în vârstă de circa 80 de ani, care suferea de insuficienţă respiratorie şi tensiune arterială crescută.

Ambulanţa nu a putut ajunge până la locuinţa pacientei din cauza drumului inacesibil, astfel că echipajul s-a deplasat pe jos, transportând şi trusele medicale.

Ambulanţierul a transportat în spate pacienta de la locuinţa acesteia până la locul în care drumul era accesibil autovehiculelor, în vreme ce o asistentă i-a dus trusa, monitorul şi tubul de oxigen.

Fotografia cu ambulanţierul şi pacienta în spatele său a devenit virală pe internet, fiind postată de un coleg al său, și distribuită de peste 10.000 de internauți în 24 de ore.

”Se numeşte Dumitru Ignat. Este ambulanţier la Serviciul Public de Ambulanţă Alba, Substaţia Câmpeni. Ambulanţa cu care s-a deplasat la caz nu a putut urca la bolnava cu insuficienţă respiratorie şi tensiunea arterială crescută. A transportat bolnava în spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Distribuiţi vă rog. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toţi. Sufletul şi Omenia lui merita respectul nostru”, a scris un coleg al său pe Facebook.

Aceştia au ajuns la Spitalul Orăşenesc Câmpeni, unde femeia a primit mai multe îngrijiri medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea