Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Zona pontonului de pe malul Mureșului, în Partoș, curățată de mormanele de gunoaie. Ce spune viceprimarul Emil Popescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zona pontonului de pe malul Mureșului, în Partoș, curățată de mormanele de gunoaie. Ce spune viceprimarul Emil Popescu

Zona pontonului amenajat pe malul Mureșului, în Partoș, a fost curățată luni dimineața de gunoaie. Acțiunea a fost anunțată de Emil Popescu, viceprimarul municipiului Alba Iulia, pe pagina personală de Facebook.

Problema curățeniei în zona pontonului de pe malul Mureșului, în Partoș, a fost ridică frecvent de cetățenii urbei, locul arătând mai mereu a depozit de gunoi, nicidecum a zonă de agrement.

Citește și: În 2023, județul Alba a fost vizitat de un număr-record de turiști din ultimii 8 ani

”Pontonul de pe malul Mureșului, înconjurat de gunoaie. Am solicitat, în regim de urgență, curățarea locului respectiv

Zeci și zeci de peturi, majoritarea aduse de apele Mureșului înconjurau, luni dimineața, zona pontonului amenajat de administrația locală în cartierul Partoș din Alba Iulia.

Problema curățeniei în acest perimetru a fost ridicată, în mod frecvent și pe bună dreptate, de o mulțime de cătățeni.

În această dimineață, la fața locului au fost trimiși mai mulți muncitori și o mașină de salubritate. Ce a fost înainte de intervenție și după, vedeți în fotografiile atașate.

Atrag, din nou, atenția asupra faptului că zona respectivă este una de agrement, nicidecum un depozit de gunoi.

M-aș bucura ca oamenii să priceapă că depozitarea deșeurilor nu se face nici în râul Mureș, nici în preajma pontonului. Mai ales că astfel de fapte sunt pedepsite cu amenzi, deloc de neglijat”, a scris Popescu pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din județul Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună! Pensia medie a pensionarilor speciali, 16.333 de lei/lună, mai mare de 7 ori decât media pensiei bazată pe contributivitate, 2393 de lei/lună Delegația Fondului Monetar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea