Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Zlătneanul Andrei Mărginean, rezervă în Cupa Italiei, pentru US Sassuolo, prima echipă

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mijlocașul Andrei Mărginean, fotbalist originar din Zlatna a fost, în premieră, inclus în lotul primei echipe a clubului US Sassuolo (locul 14 în Serie A), fiind pe banca de rezerve la o partidă din “16”-imile de finală ale Cupei Italiei de ieri după amiază.

Este vorba despre întâlnirea dintre Sassuolo și Perugia, scor 1-2 (0-2), meci în care rezervă a fost, la oaspeți, un alt jucător român, Vlad Dragomir. Jucătorul din Alba a făcut astfel un pas important în carieră, în condițiile în care în ultima perioadă s-a remarcat constant pentru Sassuolo Under 19 în Campionatul Primavera, cea mai importantă competiție de juniori din fotbalul italian. Deși are o poziție în linia mediană cu sarcini preponderent defensive, fotbalistul ce a împlinit 18 ani în luna iulie este printre principalii realizatori ai echipei, având 5 goluri marcate în 7 jocuri (a înscris în trei din ultimele 4 întâlniri), trei dintre aceste reușite consemnându-se în partida cu Sampdoria. “Sunt foarte fericit în ceea ce fac”, a transmis Andrei.

Andrei Mărginean a început fotbalul la CS Zlatna, liga a patra din Alba, şi este component al naţionalelor de juniori ale României, ratând, recent, din pricina unor probleme medicale, convocarea la reprezentativa Under 19, la calificările din Serbia. A bifat prezenţe pentru reprezentativele “tricolore” Under 17, Under 18 şi Under 19. Cu Sassoulo a semnat în iarna anului 2018, iar de atunci este om de bază în echipele de juniori ale echipei. Contractul lui Andrei Mărginean cu Sassuolo expiră în vara anului 2021.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea