Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: zlătneanul Andrei Mărginean, gol de trei puncte pentru Sassuolo Primavera și prima victorie din 2021

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Mărginean, mijlocașul în vârstă de 19 ani, originar din Zlatna, a reușit singurul gol a partidei Bologna – Sassuolo Calcio scor 0-1 (0-0), din campionatul Primavera din Italia. Un șut trimis în minutul 48 de internaționalul român a însemnat o victorie importantă penru echipa sa, care astfel a izbutit primul succes din 2021.

Este al 4-lea gol stagional în 11 întâlniri al talentatului fotbalist ce are trei ani petrecuți în „Il Calcio”. Remarcabil este faptul că Andrei Mărginean a fost în actualul campionat titular în toate întâlnirile, lipsind numai 9 minute de pe teren. La finele anului trecut, jucătorul din Alba a fost desemnat printre cei mai buni 16 mijlocași din campionatul juvenil din Italia.

Sassuolo Primavera venea după trei remize consecutive și 7 meciuri în care nu a câștigat. Momentan Sassuolo Primaverea se plasează pe poziția a 6-a, cu 17 puncte, iar runda următoare evoluează pe teren propriu, cu Genoa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea