Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO| Ziua Femeii, sărbătorită de doamnele și domnișoarele din PSD Alba, cu trei zile mai devreme, la Sala de evenimente Esensy

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala de evenimente Esensy din Alba Iulia a fost locul de petrecere al doamnelor și domnișoarelor din PSD Alba care au dus tradiția mai departe și s-au întâlnit și în acest an, într-un număr mai restrâns, pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii.

Sarbatorirea femeilor din OFSD Alba68OFSD Alba s-a întrunit, joi, cu trei zile mai devreme, dat fiind programul încărcat pe care îl au în weekend, o parte din ele urmând să participe și la evenimentul ”Pact pentru demnitatea femeii”, sâmbătă, 7 martie, la București.

Alături de doamne și domnișoare a fost prezentă și conducerea PSD Alba, Ioan Dîrzu, urându-le și în acest an succes pe plan personal și profesional. De la eveniment nu au lipsit nici cei denumiți ”lupii tineri” ai PSD-ului care au avut amenajată o masă în apropierea ringului de dans.

Petrecerea dedicată femeii nu a durat până în zorii zilei pentru că astăzi, 6 martie, este o nouă zi de muncă, însă doamnele și domnișoarele vor mai avea și alte ocazii de socializare.

Duminică, 8 Martie, fetele care se plimbă pe arterele principale ale municipiului Alba Iulia au mari șanse să-i întâlnească pe ”lupii tineri” care le vor înmâna și în acest an câte un trandafir, simbolul partidelor social-democrate.

(D.S.)

[nggallery id=105]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea