Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Zilele orașului Abrud 2015 – multă muzică populară și ușoară în a doua zi de sărbătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele Orasului Abrud31Premii, majorete, multă muzică populară, muzică etno și ușoară, mâncare și băutură, vreme foarte frumoasă și călduroasă, distracție. Așa s-ar caracteriza în câteva cuvinte a doua după-amiază și seară din cadrul Zilelor orașului Abrud 2015.

 Evenimentul a debutat cu dansul majoretelor din Abrud coordonate de Alina Oaida și premierea celor care au participat pe parcursul săptămânii trecute la competițiile organizate de Primăria și Consiliul Local Abrud: tenis de masă, volei și concursul hipo.

La tenis de masă, primarul Nicolae Simina a premiat pe următorii:

– categoria 20-35 ani: locul III – Mihai Moisiu; locul II – Mihai Petrea, locul I – Horațiu Cioaza.

– categoria 35-60 ani: locul III- Nicolae Bratina; locul II – Gabriel Cîra Grigorescu; Locul I – Victor Chetan.

La volei, premii au primit următoarele echipe: locul III- Tomad Deva; locul II – Apuseni Câmpeni; locul I – Magister Abrud.

Totodată au fost premiați câștigătorii concursului hipo, iar Topaz – câștigătorul titlului ”cel mai frumos cal” a fost expus în piață de proprietarul Daniel Bexa pentru a fi admirat de cei prezenți.

Distracția a continuat până seara cu numeroși elevi și artiști locali de muzică populară acompaniați de formația ”Andone” care au încântat spectatorii adunați în număr foarte mare în centrul orașului: Mirela Danciu și 4 grupuri de elevi din Abrud pe care le coordonează, Neluțu Narița, Ducu Negru, Alexandra Vădan, Viorel Simina, Sorin Tuhuț, Mirela Mănescu Felea, Nicolae Tuhuț, Sabina Gligor, Gigel Nicola și alții.

Seara, a fost rândul artiștilor invitați din alte părți ale țării care au susținut recitaluri de muzică etno – trupa Haiducii, Alexandru Borza – muzică populară din Bihor, Raluka, Narcotic Sound și Christian D. – muzică ușoară. Zilele orașului Abrud 2015 s-au încheiat noaptea târziu cu un impresionat foc de artificii.

Ovidiu Culda

[nggallery id=611]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea