Ziarul Unirea

FOTO| Voluntarii de la Centrul „Maria Beatrice” au împărțit VIZIERE la cabinete medicale de familie, magazine alimentare și instituții din Alba

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Voluntarii de la Centrul „Maria Beatrice” au împărțit VIZIERE la cabinete medicale de familie, magazine alimentare și instituții din Alba

Solidaritate în timp de pandemie! Voluntarii de la Centrul „Maria Beatrice” au împărțit viziere la farmaciile open-space din Kaufland și Mall, Centrul de permanență, Căminul pentru Persoane Vârstnice-Cetate, DAS(Direcția de Asistență Socială), Inspectoratul de Jandarmi Județean-Alba, Centrul medical Clinimed, cabinete medicale de familie, magazine alimentare având personal expus și care pot deveni vectori de transmitere.

„Centrul Maria Beatrice continuă donația de viziere la:

ELIT

Farmaciile open-space din Kaufland și Mall, Centrul de permanență, Căminul pentru Persoane Vârstnice-Cetate, DAS(Direcția de Asistență Socială), Inspectoratul de Jandarmi Județean-Alba, Centrul medical Clinimed, cabinete Medici de familie, magazine alimentare având personal expus și care pot deveni vectori de transmitere.

În cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice – Cetate, au primit viziere întreg personalul care are contact direct cu vârstnicii: 1 medic, 8 asistente medicale, 9 infirmiere,1 asistent social, 1 kinetoterapeut, 1 psiholog, 1 maseur, 10 îngrijitoare, 1 gestionar, 5 paznici.

DAS (Direcția de Asistență Socială) asigură echipe de câte 4 persoane: asistenți medicali și asistenți sociali care fac deplasare în zonele de carantină și de izolare la domiciliu, pentru activități de asistență medicală, socială, distribuire hrană și verificare. Aici vom suplimenta.

Vizierele au distanțator pentru a fi purtate împreună cu ochelarii de vedere, sunt ajustabile ca circumferință și sunt perfect translucide, pentru a nu obosi vederea la purtarea pe termen lung”, a scris unul dintre fondatorii Centrului, Sebastian Onac.

foto: facebook – Sebastian Onac 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419