Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Rapid 3-0, în primul meci al semifinalei Diviziei A1 | Demonstrație de forță a campioanei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat în Sala „Timotei Cipariu” primul meci al semifinalei în Divizia A1, scor 3-0 (25-16, 25-14, 25-11) cu Rapid București și mai are nevoie de un singur succes din următoarele două întâlniri pentru a se califica în finala campionatului.

Următoarele partide sunt prevăzute miercuri, 19 aprilie, în deplasare, respectiv sâmbătă, 22 aprilie, acasă, dacă mai e cazul. În cealaltă semifinală, o surpriză, CSM Târgoviște – CSM Lugoj 2-3!

Demonstrație de forță a campioanei României împotriva singurei echipe care a învins-o pe propriul teren în acest sezon, 3-2 în ultima etapă a sezonului regular. Echipa din „Mica Romă” a dominat autoritar întâlnirea, profitând de problemele pe postul de coordonator ale oponentelor, care în criză de soluții le-au utilizat pe Mihaela Albu și Mihaela Jeremic (ambele libero). O victorie în doar 64 de minute, realizată cu stil de gruparea din Ardeal care a dominat la toate capitolele, ași (8-0, blocaje (10-3). Cele mai multe puncte le-au realizat Gergana Dimitrova – 14 și Victoriia Russu – 13, iar de partea cealaltă Ailama Cese Montalvo – 12.

Confruntarea este intercalată de cele două întâlniri din finala Cupei CEV, cu Savino Del Bene Scandicci, prima fiind la Tg. Mureș, victorie italiană cu 3-1, respectiv miercuri, 12 aprilie, la 21.30, la Florența.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 14 puncte, Slađana Mirković – 5,  Raisa Ioan – 3, Victoriia Russu – 13, Bojana Milenković – 11, Jovana Kocić – 7, Andra Cojocaru (libero); a mai intrat Andreea Ispas (l); Andrea Kossanyiová, Kaitlyn Hord, Iarina Axinte, Dajana Bošković, Georgiana Faleș, Jovana Cirković. Antrenor Stevan Ljubičić.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! | Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0): Ciugudean (15), Tomuța (28), Mihu (90+2)/ Val. Drăgan (49, penalty). Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea