FOTO, Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 4-0, în primul meci la Cupa Blajului

Paul Voicu - Primar 2020

După ce a câștigat, pentru al doilea an la rând, Cupa Timișoara, Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, organizează în weekend a patra ediție a “Cupei Blajului”. Formația din „Mica Romă” a câștigat, lejer, scor 4-0, cu CSM Lugoj, partida ce deschide ediția a 4-a a Cupei Blajului.

Volei Alba Blaj a câștigat toate cele patru seturi ale meciului cu CSM Lugoj, în primul meci al ediției din acest an a „Cupei Blajului” la volei feminin. Vicecampioana Europei s-a impus cu 4-0 (25-16, 25-18, 25-15, 25-17), într-o oră și 35 de minute de joc.
Pentru meciul de astăzi, Darko Zakoč a mizat pe următoarea echipă: Aleksandra Cirovic* – Ioana Baciu, Nađa Ninković (cpt.), Ana Lazarević, Katerina Zhidkova, Sara Hutinski – Suzana Ćebić (libero 1), Marina Vujović (libero 2). Au mai jucat: Sonja Newcombe și Cu probleme medicale, Lucie Smutná și Nneka Onyejekwe nu au evoluat în această partidă.
*
Pentru echipa blăjeană, pe postul de coordonator a evoluat Aleksandra Cirovic (21 ani), ultima dată la Vizura Belgrad, jucătoare aflată în teste la vicecampioana Europei.

ELIT

Din păcate, deoarece Știința Bacău a declinat în ultimul moment participarea, după ce a confirmat inițial, organizatorii au fost puși în dificultate, cautând o echipă care să înlocuiască în ultimul moment formația lui Grapă. S-a vorbit și de Poli Iași, dar, în cele din urmă, din diverse rațiuni, turneul se va disputa cu numai trei echipe la start, Volei Alba Blaj, UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj (ce s-au întâlnit și weekendul trecut în Banat). În consecință, și programul va surveni modificări, urmând să fie un singur joc în fiecare zi, vineri și sâmbătă, de la ora 18.00 (în loc de două cum fusese stabilit inițial), în Sala “Timotei Cipariu” (intrarea liberă), iar duminică, 7 octombrie, de la ora 11.00. Astfel, fiecare meci va avea cel puțin 4 seturi, iar în cazul în care va fi egalitate, 2-2, se va juca un set decisiv. Program „Cupa Blajului” 2018: *vineri, 5 octombrie, ora 18.00: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj; *sâmbătă, 6 octombrie, ora 18.00: CSM Lugoj – Agroland Timișoara; *duminică, 7 octombrie, ora 11.00: Volei Alba Blaj – Agroland Timișoara.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...