Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0, în debutul Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, vicecampioana României, a învins CSM Lugoj, în Sala “Timotei Cipariu”, scor 3-0 (25-19, 25-16, 25-20), în meciul ce a deschis noua ediție a Diviziei A1 la volei feminin.

Duelul dintre cele două reprezentante ale României în competițiile continentale, conduse de antrenori sârbi, a fost controlat de gazde în primele două seturi. Mult mai echilibrat a fost setul al treilea, în care Lugojul a avut la un moment dat 18-17 și 19-18, dar gazdele au realizat 5 puncte la rând și în cele din urmă formația din Alba s-a impus în minimum de seturi, respectându-și statutul de favorită. La fel ca în jocul de la Brașov, cele mai multe puncte în tabăra gazdelor le-a realizat Gergana Dimitrova -18.

Echipa din “Mica Romă” a început perfect sezonul, o victorie, scor 3-1, la Brașov, în fața rivalei CSM Târgoviște, deținătoarea titlului național, succes grație căruia a cucerit în premieră Supercupa României, la meciul de debut al antrenorului Stevan Ljubičić.

Cu întreg lotul la dispoziție, Volei Alba Blaj are două meciuri consecutive în fața fanilor,  contra reprezentantei României în Cupa Challenge (pregătită de Ugljesa Segrt, ce mizează pe Petya Barakova, Bojana Celic, ex-Volei Alba Blaj), iar peste o săptămână cu nou-promovata ACS Volei Cristina Pîrv Turda.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 18, Nađa Ninković – 8, Olga Strantzali – 7, Victoriia Russu – 13, Jovana Kocić – 5, Slađana Mirković – 6, Milica Ivković – libero; au mai intrat Sorina Miclăuș, Iarina Axinte; Daiana Roman, Andra Artin, Noemi Moldovan, Jovana Cirković, Ștefania Cheluță, Andreea Ispas – libero.

Informații și foto: Nicu GOGA (Radio Blaj)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea