Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj, campioana României, și-a reluat pregătirile | Staff tehnic nou pentru antrenorul Darko Zakoc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, deținătoarea eventului național și participantă în grupele Ligii Campionilor, și-a reluat luni antrenamentele pentru stagiunea 2019/2020.

În condițiile în care 8 dintre voleibaliste se pregătesc pentru Campionatul European (23 august-8 septembrie), la prima ședință au fost prezente numai 4 jucătoare: Aleksandra Ćirović, Nađa Ninković, Noemi Oiwoh și Luiza Ungerer de Carvalho Rocha, formula fiind una extrem de restrânsă (săptămâna viitoare se vor alătura lotului Sorina Miclăuș și Sanja Bursać Gommans).

În perioada următoare, echipa din “Mica Romă” se va pregăti pe plan local, cu două antrenamente zilnice (în sală și pe stadionul din Parcul “Avram Iancu”, pentru ca primele meciuri de pregătire să se desfășoare la începutul lunii septembrie (momentan se lucrează la stabilirea adversarilor și a datelor).

Absentează Ioana Baciu și Ramona Rus (România), Bianka Buša, Maja Aleksić și Silvija Popović (Serbia), Sanja Popović-Gamma (Croația), Femke Stoltenborg (Olanda) și Anastasiya Bezsonova (Azerbaidjan), iar Ștefania Cheluță se pregătește cu naționala de junioare a României pentru turneul final al Campionatului Mondial Under 18 din Egipt (5-14 septembrie).

Darko Zakoc, antrenor ce va începe al 6-lea sezon pe banca tehnică a grupării blăjene, are un staff nou în stagiunea următoare, colaboratorii săi fiind Constantin Alexe (antrenor secund, cu care a mai lucrat la Tomis Constanța și echipa națională a României), Filip Marković (preparator fizic), Mladen Teofilović (statistician), Petru Ban (fizioterapeut) și Igor Kovacić (fizioterapeut).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea