FOTO| VINERI: Se deschide ”XO Lounge”, un nou local de petrecere a timpului liber în Alba Iulia. Rosario Internullo și alți invitați, la Grand Opening

Paul Voicu - Primar 2020

xo-lounge-alba-iulia04 Albaiulienii vor avea, începând din acest weekend, mai multe alternative de petrecere a timpului liber. Un nou local de socializare și distracție se deschide, vineri, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din oraș.

Este vorba despre ”XO Lounge”, un local cu un concept modern, ce dispune de peste 100 de locuri și promite atmosferă relaxantă pe timp de zi, distracție și muzică bună, seara.

ELIT

Având o capacitate de 120 de locuri, o terasă cu o priveliște unică înspre Parcul Cetății și Cetatea Carolina precum și locuri de parcare gratuite, îndrăznim să credem că este locul ideal pentru relaxare în timpul zilei și distracție odată cu lăsarea nopții. Vă invităm cu drag la XO Lounge, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia. Rezervările se pot face telefonic, începând cu data de 14 septembrie 2016,  la 0751 212 951”, transmit administratorii.

Deschiderea va avea loc la ora 22.00, iar invitat special la eveniment este Rosarrio Internullo. Tot la Grand Opening, se vor ocupa de întreținerea atmosferei Dj Radu Production, Ecos și Akadela.

Mihail David - 2020

Intrarea este gratuită!

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...