FOTO| VINERI: Se deschide ”XO Lounge”, un nou local de petrecere a timpului liber în Alba Iulia. Rosario Internullo și alți invitați, la Grand Opening

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

xo-lounge-alba-iulia04 Albaiulienii vor avea, începând din acest weekend, mai multe alternative de petrecere a timpului liber. Un nou local de socializare și distracție se deschide, vineri, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din oraș.

Este vorba despre ”XO Lounge”, un local cu un concept modern, ce dispune de peste 100 de locuri și promite atmosferă relaxantă pe timp de zi, distracție și muzică bună, seara.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Având o capacitate de 120 de locuri, o terasă cu o priveliște unică înspre Parcul Cetății și Cetatea Carolina precum și locuri de parcare gratuite, îndrăznim să credem că este locul ideal pentru relaxare în timpul zilei și distracție odată cu lăsarea nopții. Vă invităm cu drag la XO Lounge, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia. Rezervările se pot face telefonic, începând cu data de 14 septembrie 2016,  la 0751 212 951”, transmit administratorii.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Deschiderea va avea loc la ora 22.00, iar invitat special la eveniment este Rosarrio Internullo. Tot la Grand Opening, se vor ocupa de întreținerea atmosferei Dj Radu Production, Ecos și Akadela.

Intrarea este gratuită!

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325