Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Un grup de protestatari din Alba participă la mitingul de la București. Au plecat cu mașinile personale și s-au alăturat pe drum convoiului participanților din alte județe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grup de protestatari din Alba a plecat azi-dimineață spre București, pentru a participa la mitingul organizat împotriva modificării legilor justiţiei şi a Codurilor penale, la care sunt așteptați mii de oameni din toată țara. Ei au pornit spre capitală cu mașinile personale și s-au alăturat pe drum convoiului participanților din alte județe.

Programul anunţat de cei de la Corupţia Ucide, unii dintre organizatorii protestului, este:

„18:00 Piaţa Universităţii
19:30 Marş către Casa Poporului (cu vizite la instituţiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)
21:00 Palatul Parlamentului

În seara aceasta protestăm împotriva modificărilor legilor justiţiei care au fost aprobate de Parlament şi împotriva modificărilor codurilor penale care au fost anunţate. Nu uităm de codul fiscal sau de formularul 600, nici de criza economică în care coaliţia de la guvernare a dus ţara (puterea de cumpărare a scăzut dramatic din cauza inflaţiei, cursul EURRON se află la maxim istoric, peste 4.66, iar datoria externă a României a crescut cu 1.3 miliarde EUR în primele 10 luni ale lui 2017). Şi nu uităm de dispreţul pentru democraţie şi transparenţă al PSD-ALDE-UDMR”, se arată în mesaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea