Rămâi conectat

Video

FOTO/ VIDEO: Turiştii şi albaiulienii s-au distrat cu Bere Gratis de Zilele Oraşului Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sfârşitul celei de-a X-a sărbători a oraşului a adus în Piaţa Cetăţii Alba Carolina Bere Gratis la figurat, un concert al formaţiei româneşti care a durat aproximativ o oră. Membrii formaţiei au animat audienţa cu piese de pe albumele realizate acum 10 ani „Vino mai aproape”, „La tine aş vrea să vin”, „Pas în doi”, „Fiecare sărut ţine o viaţă”, dar şi piese de pe albumele noi şi mai puţin cunoscute maselor. Distracţia şi buna dispoziţie a fost asigurată de vocea lui Mihai Georgescu Robert Anghelescu (clape), Marian Saracu (tobe), Marius Bob  (chitară), Radu Vastag  (bas).

Formaţia a luat fiinţă în 1998 atunci când trei băieți cântau sub denumirea  de     „Ghost”, iar cu timpul s-au mai alăturat doi şi au pus bazele unei noi formații pe care au numit-o Bere Gratis. Povestea numelui trupei a stârnit multe comentarii de-a lungul timpului, iar conform artiştilor denumirea a venit la sugestia unui bun prieten al lor, care le-a sugerat să adopte un nume românesc care să atragă publicul. A fost ales „Bere Gratis”, cu speranţa că mulţi oameni vor veni la concerte văzând pe afiş că se dă… bere gratis. Şi aşa a şi fost, la primele concerte audienţa înfierbântată după bere gratis a fost răsplătită însă cu… Bere Gratis.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea