Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Teiuşanul Tudor Man trăieşte aventura vieţii lui la Vocea României! A trecut de duel şi merge în etapa live-urilor!!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tudor man 1Tudor Man a reuşit să domine scena în duelul de vineri seara la marele show naţional Vocea României. După ce la audiţiile pe nevăzute l-a convins pe juratul Tudor Chirilă că are o voce „aparte” şi că merită să fie unul dintre aspiranţii la marele titlu, Tudor a reuşit să se impună şi de această dată, şi s-a calificat în ediţiile live.

Adversarul lui  a fost Ioan Panait, care se pare că a fost pus în umbră de Tudor.

Piesa pe care antrenorul lor, Tudor Chirilă, le-a dat-o pentru interpretare este „One” a lui U2 , melodie care  l-a ajutat pe Tudor să iasă în evidenţă.

După „bătălia” din ring, Marius Moga a spus că el ar merge mai departe cu Tudor, în timp ce Loredana Groza şi Smiley s-au arătat cam nemulţumiţi de prestaţia lor.

Smiley: ” Mă aşteptam la mai mult din partea acestui duet”.

Loredana:  „Aţi avut o prudenţă care s-a simţit.  Aş fi vrut mai multă pasiune. E un cântec atât de frumos şi cu un mesaj atât de măreţ încât simţeam nevoie de puţin mai multă energie”.

 Din punct de vedere al antrenorului, cei doi au respectat ceea ce el şi-a dorit pe piesa asta.  „Departajarea este foarte grea. Eu m-am atasat de voi, m-am atasat de toţi concurenţii mei. E un moment greu, dar….am să merg mai departe cu Tudor Man”, a spus Tudor Chirilă.

tudor si tudorImpresionat de aprecierile şi aplauzele primite, şi mai ales de faptul că Tudor Chirilă a decis să meargă cu vocea lui mai departe în concurs, Tudor aşteaptă nerăbdător următoarea fază a concursului.

Tudor Man are 29 de ani şi este născut în Blaj. A fost crescut de părinţi la Teiuş, până la vârsta de 18 ani, când şi-a luat viaţa „în piept” şi a decis să se mute singur la Alba Iulia. A activat ca solist în trupa „The Hearts”, susţinând nenumărate concerte atât în localuri cât şi la evenimente speciale. De asemenea, este cunoscut şi ca showman de karaoke. De aproximativ 2 ani s-a mutat în Bucureşti să-şi „caute viaţa”. Ştie că vrea o carieră în muzică şi consideră că aici se poate face muzică la un alt nivel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea