Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO/ VIDEO: Tanti Lenuța, băbuța din Chinteni, a vizitat Cetatea Alba Carolina împreună cu elevii de la școala din Chinteni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Are 70 de ani iar umorul ei 100% ardelenesc a devenit viral. Tanti Lenuța din Chinteni, bunicuța care a cucerit internetul și generația tânără, a putut fi întâlnită în ultimul weekend al lunii octombrie, cu elevii de la școala din Chinteni, în excursie la Alba Iulia.

Tanti Lenuța, băbuța din Chinteni, tipul femeii ardelence neaoșe și cu mult simț al umorului a vizitat Cetatea Alba Carolina împreună cu elevii de la școala din Chinteni. Bunica s-a fotografiat cu statuile din Cetate, dar și cu vizitatorii încântați că au avut ocazia să o întâlnească în persoană.

Toată țara o cunoaște drept cea mai haioasă bunică de pe internet, dar la ea acasă, tanti Lenuța din Chinteni ține la tradiții și la rânduială ca la ochii din cap! Simpatica pensionară este cunoscută din show-ul difuzat de Look TV, ‘Băbuțele din Chinteni’, urmărit cu nesaț de internauți.

Bătrânelele au devenit celebre pentru nenumărate clipuri devenite virale, cu umor 100% tradițional ardelenesc, în care au jucat poker, au jucat la pariuri, au stat pe Facebook și au vorbit despre diete.

Tanti Lenuța este cunoscută și din videoclipurile lui Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa, un tânăr comediant din Cluj.

Joviali, plini de viaţă şi gata oricând pentru noi provocări, Mircea Bravo și “bunica” lui stârnesc hohote de râs și încing rețelele de socializare.

Sursa foto: facebook

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea