FOTO/ VIDEO: Tânăra albaiuliancă Antinia Simion a câștigat scena Vocea României cu piesa „Ex’s and Oh’s” și le-a incântat pe cele două antrenoare

Evoluție de excepție a tinerei albaiulience Antinia Simion, sâmbătă seara, pe scena de la ”Vocea României”. Ea a câștigat publicul și le-a încântat pe cele două antrenoare. Va merge mai departe, în concurs, cu Irina Rimes, prima care și-a întors scaunul.

Antinia Simion este, în prezent, studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea, la secția Medicină Dentară. Ea a participat în anul 2015, când încă era elevă la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia la concursul X Factor. În același an a câștigat trofeul Steaua Carpaților, la Brașov. Ea a mai câștigat Trofeul Vocile Cetății, Voices, Mini Megastar și cel al Festivalului Internaţional „Golden Leaf” din Estonia.

Sezonul 8 din Vocea României a debutat vineri, 7 septembrie, cu o oră de show în care gazdele emisiuniii, Pavel Bartoș și co-prezentatorul Irina Fodor au fost alături de concurenții și susținătorii acestora. Antrenorii au revenit cu forțe proaspete. Irina Rimes și Andra s-au alăturat celorlalți doi antrenori – Smiley și Tudor Chirilă – și promit să scrie istorie pe cea mai mare scenă de voci din România.

INFORMARE COVID-19

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...