Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO| Știrea ta: Șarpe descoperit în bucătăria unei case din Sebeș. Musafir nepoftit, scos afară de echipaje de poliție și pompieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Musafir surpriză într-o casă din Sebeș. Un șarpe de o dimensiune considerabilă a fost descoperit de o persoană în bucătorie, sub aragaz. Pentru a scăpa de acesta, familia a apelat numărul de urgență 112, la fața locului deplasându-se o echipă care a luat măsurile necesare. Pe această cale, cetățenii adresează o rugăminte municipalității, de a rezolva problemele cauzate de prezența unei exploatații de pietriș din zonă.

„Vizitator nepoftit și nedorit. Când mama a intrat în bucătărie, nu mică i-a fost mirarea să vadă 30 cm din coada unui șarpe care se strecura sub aragaz. Cum eu nu mă dau în vânt după astfel de animale de companie, am sunat la 112 să cer ajutor sau îndrumare. Răspunsul lor a fost prompt, și un echipaj format din poliție și pompieri a venit la poarta noastră. Țin să le mulțumesc de profesionalismul de care au dat dovadă în soluționarea problemei. Le-ar fi fost de ajutor dacă ar fi avut ceva dispozitive de prindere a reptilelor.” astfel descriind cititoarea nostră cele întâmplate.

YouTube video

Cu această ocazie, locuitorii din zona străzilor Bălcescu, Canepisti, Florilor, Secașului, și Progresul doresc găsirea unei soluții pentru rezolvarea problemelor cauzate de prezența în zonă a unei exploatații de pietriș pentru lucrările la autostradă.

„Pe această cale ținem să sesizăm primăria Municipiului Sebeș de focarul care s-a creat prin exploatarea pietrișului pentru autostradă. În groapa imensa care a rămas în urma exploatării s-a creat un lac care este un paradis pentru reptile și batracienii. De câțiva ani locuitorii din această zonă a orașului se confruntă cu o invazie de țânțari, broaște și șerpi. Se pare ca nu suntem singurii din vecinătate care au avut parte de astfel de vizitatori.” conchide locuitoarea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea