Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Diferență ca de la cer la pământ între pontoanele din Alba Iulia și Ciugud: „Unul proiectat prost, celălalt de o calitate ridicată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Diferență ca de la cer la pământ între pontoanele din Alba Iulia și Ciugud: „Unul proiectat prost, celălalt de o calitate ridicată”

Debarcaderele sau pontoanele pe malul râului Mureș au fost construite și în municipiul Alba Iulia și în comuna Ciugud, mai exact la Drâmbar, însă potrivit multora nu de aceeași calitate.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției filmări și imagini comparative din care, spune acesta, reiese diferența enormă de calitate dintre cele două construcții.

YouTube video

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

„Pontonul din Alba Iulia și cel din Drâmbar – două proiecte diferite. Deși suma alocată pentru fiecare proiect a fost similară, pontonul din Alba Iulia pare sa fi fost gândit și proiectat prost, în timp ce debarcaderul din Drâmbar a fost realizat la o calitate ridicată și o atenție deosebită la detalii”, ne-a scris cetățeanul care a realizat comparația în imagini.

YouTube video

Pontonul din Alba Iulia a fost în prim planul mai multor evenimente mai puțin fericite în ultimele luni. În iunie anul trecut un cal care a căzut printre scânduri a fost scos cu greu de pompieri, apoi in noiembrie, în urma unor ploi torențiale debarcaderul a fost inundat, iar în aceeași lună un copil de 15 ani a căzut în apele Mureșului nemaifiind găsit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de tragedie pe trecerea de pietoni, în Alba Iulia. Un vârstnic cu un cărucior electric, la un pas să fie spulberat de o mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape de tragedie pe trecerea de pietoni, în Alba Iulia. Un vârstnic cu un cărucior electric, la un pas să fie spulberat de o mașină Aproape de tragedie pe trecerea de pietoni, în Alba Iulia unde un vârstnic cu un cărucior electric a fost la un pas să fie spulberat de o mașină. Evenimentul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea