FOTO VIDEO ȘTIREA TA| A început izolarea blocurilor M, din Alba Iulia, zona Cetate

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primăria Alba Iulia a început izolarea blocurilor de tip „M”, din zona ,,Cetate”. Muncitorii au luat început lucrările, folosindu-se de macarale și alte unelte pentru a începe procesul de izolare termică al blocurilor.

Proiectul are ca scop creșterea eficienței energetice a clădirilor situate pe strada Vasile Goldiș, din Municipiul Alba Iulia.  Primele materiale necesare au fost deja aduse la locul lucrărilor, pentru începere, după cum se poate observa în imagini.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Reabilitarea clădirilor este necesară întrucât eficiența energetică a blocurilor de locuințe construite în perioada 1950-1990 este scăzută, iar, prin această îmbunătățire, să se producă reduceri de consumuri energetice, de costuri de întreținere, de emisii CO2 și implicit imbunătățirii a confortului interior al locuințelor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Blocurile vizate sunt: M1-M6B, M7A-M12, 35, 62, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Transilvaniei) și blocurile MV1-MV7, MV2-MV12 de pe strada Cloșca)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Tamara 7 noiembrie 2020 at 9:46

Bine că se reabilitează blocurile care dau spre parc.Dar pe strada Vasile Goldiș,blocul 30, scara D,in spatele blocului unde e și curtea de la căminul de popi,e o mizerie de nedescris:pomi mari și necurățați,oamenii de la parter și-au făcut rafturi pentru scule (ca o debara) în afară,au pus pomi lângă bloc și nu i-au mai curățat,in scară nu este curent de vreo 2 -3 luni, parcă trăim mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.Oare știe asta domnul primar?

Comentariile sunt oprite