Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO ȘOCANT – cu momentul impactului| Accident MORTAL în județul Cluj, cu victime din ALBA. Ciocnire FRONTALĂ între un TIR și un autotursim DACIA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident MORTAL în județul Cluj, cu victime din ALBA. Ciocnire FRONTALĂ între un TIR și un autotursim DACIA

Un accident rutier, soldat cu 2 morți rănirea a 2 persoane, a avut loc luni dimineață, pe raza localității clujene Cornești. Din primele informații este vorba despre o coliziune dintre un TIR și un autoturism

YouTube video

UPDATE 4 A deceda și a 2-a persoană.

UPDATE 3

Din ultimele informații se pare ca una din persoanele implicate în accident a decedat în urma impactului.

UPDATE 2

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 47 de ani, din Aiud județul Alba, a condus un ansamblu cap tractor+semiremorca și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Alba. Conform primelor informații, bărbatul de 47 de ani ar fi pătruns pe sensul opus, pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers.

În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane din autoturism, două în stare foarte gravă și două rănite ușor.

UPDATE

Elicopterul SMURD a ajuns la locul accidentului și sprijină echipajele medicale prezente la locul evenimentului pentru manevrele de resuscitare.

Un accident rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane, a avut loc luni dimineață, pe raza localității clujene Cornești. Din primele informații este vorba despre o coliziune dintre un TIR și un autoturism.

În urma impactului, două victime se află în stare foarte gravă. Salvatorii aflați la fața locului au solicitat intervenția unui elicopter ISU.

”O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, unul SAJ și un elicopter SMURD intervin pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe raza localității Cornești (com Mihai Viteazul), în jurul orei 10.10”, informează ISU Cluj.

Pompierii au intervenit penrtu a descarcera o persoană dintr-un autoturism avariat și pentru a sprijini manevrele de resuscitare pentru două persoane.

sursa: stiridecluj.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea