Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Seară plină de veselie cu Fanfara lui Moş Crăciun la Alba Mall. Colinde pe ritmuri de trompete, tubă şi tobe

Alexandra Mates

Publicat

în

Fanfara lui Moş Crăciun a poposit sâmbătă seara la Alba Iulia. Direct din săniuţa lui Moş Crăciun, cinci instrumentişti şi un percuţionist de excepţie reuniţi în band-ul „Transilvania Brass” „au aterizat” în Centrul Comercial Alba Mall şi au oferit albaiulienilor un potpuriu de colinde pline de energie şi veselie, tradiţionale româneşti dar şi străine.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Cei care au trecut pragul Centrului Comercial  au putut cânta şi se distra alături de cea mai originală şi trăznită trupă de alămuri, Fanfara lui Moş Crăciun. Cei cinci mesageri a lui Moş Crăciun le-au adus celor prezenţi un repertoriu vast, de la genul clasic până la jazz şi folclor. Colinde din Maramureş şi Transilvania, dar şi acorduri internaţionale celebre au răsunat în întreg centrul comercial, iar trompetistul Marius Beteag, un muzician cu rădăcini în Alba Iulia, a însoţit fiecare cântec de iarnă cu o poveste.

Citește și: Povestea sau legenda lui Moș Crăciun

Basul, alamele, toba mare, trompeta şi tuba, toate s-au dat în spectacol la Alba Mall. Vă invităm să vedeţi şi să ascultaţi vesela şi ingenioasa Fanfară a lui Moş Crăciun:

[nggallery id=879]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul

Bera Larisa

Publicat

în

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul Lup Iosif, consilier local al comunei Vadu Moților, Județul Alba a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate, după ce a adoptat Hotărâri în favoarea societății comerciale la care era angajat. Citește și:  BEJ Alba a respins […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea