Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Seară magică în Piața Cetății din Alba Iulia. Concert de colinde cu Leontina Fărcaș, Muguri de Tezaur, Cătălin Hașa și Gabriel Bucur

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii și toți cei care au vizitat sâmbătă, 19 decembrie, Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Alba Iulia au avut parte de o seară magică.

concert de colinde in Piata Cetatii din Alba Iulia09Minunatul decor de iarnă și atmosfera sărbătorilor de la Târgul de Crăciun au fost întregite de un concert de colinde autentice și cântece tradiționale, susținut de artiști îndrăgiți din județul Alba.

Pe scena special amenajată lângă bradul de Crăciun au urcat, cu începere de la ora 19.00, artiști precum cunoscuta interpretă de muzică populară Leontina Fărcaș alături de grupul ”Muguri de Tezaur”, Cătălin Hașa și Gabriel Bucur.

”Trei Păstori”, ”La nuntă-n cana Galilei”, ”O ce veste minunată!”, ”Deschide ușa creștine”, au fost doar câteva dintre colindele interpretate de artiști.

Evenimentul menit să aducă un strop din magia Crăciunului a fost organizat de Căsuța din Povești, în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

[nggallery id=1452]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni Traficul feroviar este oprit temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea