Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, VIDEO: Reunire la CSM Unirea Alba Iulia: Marcel Rusu – secundul lui Gherman! Mario Boldea, la negocieri pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marea noutate a reunirii divizionarei terțe CSM Unirea Alba Iulia este anunțul că antrenorul Marcel Rusu (fost principal în ultimul an și jumătate) va intra în staff-ul lui Stelian Gherman, noul antrenor principal al „alb-negrilor”.

Marcel Rusu va fi secund, la fel ca Mircea Oprea, asta după ce, în urmă cu trei săptămâni, nu fusese inclus în componența băncii tehnice, unde figurau numele lui Mircea Oprea și Petre Clep – cu pregătirea portarilor.

Este un gest de reparație al „alb-negrilor” față de Rusu, persoană care s-a aflat la greu, în momente dificile la gruparea albaiuliană.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: FOTO-VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia, start în campania pentru promovarea în Liga 2 | Reunirea „alb-negrilor”, sub comanda lui Stelian Gherman

La ședința de pregătire, care în prima parte a fost condusă de Cosmin Corovei (preparator fizic care a fost anunțat la Someșul Dej, dar vine la Alba Iulia) au participat 24 de jucători, dintre care jumătate nume noi, fotbaliști în probe.

Nu s-a pregătit, din motive medicale, Călin Cristea, iar la stadion a ajuns, pentru discuții și mijlocașul Mario Boldea, fost în pregătiri cu divizionara secundă Gloria Buzău.

Lot CSM Unirea Alba Iulia:

Raț, Josep Onyedikachi Kelachukwu (nigerian) –  P. Codrea, I. Grozav, E. Codrea, Mâlnă, Sebaș, Fetița, C. Cristea (accidentat), Indrei, Roșu, Borza, Harangozo, Lupea. Plus noutățile T. Suciu (Csikszereda), frații Raul și Darius Nistor (împrumutați de la “U” Cluj), alți 3 tiner de la GT Sport (Darius Olălău, Andrei Bogdan, ambii 2005 și Darius Raica, 2003). Ca nume noi Gabriel Mureșan (2004, ex-Sănătatea Cluj, aparține de “U” Cluj), Tudor Hulpușiu (2004, fost la Hermannstadt si Costesti), Darius Stănilă (2004, din Sebeș, CFR Cluj), Călin Harfaș (2003, mijlocaș, din Mediaș, fost la Ceahlăul Piatra Neamț și Unirea Constanța), Norbert Brașoveanu (2003, din Copșa Mică, selectat în urma trialurilor de săptămâna trecută) și nigerianul Abu Gabriel Gaiya (2004, atacant, fost la Corvinul Hunedoara în primăvară)

A absentat algerianul Benkirat, fiind în plus Lupea și Harangozo, la un moment dat dați ca plecați. De asemenea nu a fost prezent Niakate (CFR Cluj, dat drept sigur achiziționat) și nici portarul Rareș Bîrlădeanu (UTA Arad, care a refuzat propunerea, după ce inițial fusese de acord).

Revin cu mare plăcere la Alba Iulia, unde am fost jucător, antrenor jucător, principal în Liga 1 și Liga 2. Am acceptat această variantă întrucât mereu m-am simțit bine aici. Încercăm, împreună cu toți cei din club, să atacăm promovarea în Liga 2, nu ascundem acest lucru. Voi colabora și cu Marcel Rusu, va continua în postura de secund. Să vedem ce se mai întâmplă cu lotul, dacă mai pleacă cineva sau apar alți jucători, vrem să clarificăm cât de cât acest aspect până la plecarea în cantonament.În principiu eu marșez pe jucătorii din oraș, din zonă, sper să fie copii buni care să mă oblige să-i aduc spre prima echipă”, a spus Gherman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea