Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| PROTEST spontan la Star Transmission, în Cugir. Angajații au declanșat un nou conflict de muncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un protest spontan a izbucnit astăzi, 23 noiembrie, la Cugir, la porțile firmei Star Transmission, pe fondul nemulțumirilor angajaților de modul în care aceștia sunt tratați de conducerea societății.

Potrivit imaginilor, grupuri întregi de oameni s-au adunat în fața porților firmei, precum și a birourilor,  pentru a-și striga nemulțumirile, scandând lozinci și provocând conducerea societății comerciale la discuții pentru remedierea situației.

YouTube video

Conform informațiilor transmise de către oameni aflați la fața locului, protestele vor avea loc zilnic, atât înăuntrul cât și în afara întreprinderii, până se va ajunge la un acord care să înceteze aceste acțiuni, angajații declansând un nou conflict de muncă.

YouTube video

Potrivit organizatorilor acestui protest, acțiunile sunt menite pentru a pune presiune pe conducerea Star Transmission, în timpul negocierilor. Angajații cer ca și aceste prime să fie trecute în contractul cadru.

Negocierile pentru aceste drepturi sunt programate astfel:

24.11.2020 10:30 – 14:00
25.11.2020 11:30 – 14:00
26.11.2020 14:00 – 16:00
27.11.2020 08:00 – 10:00
Se dorește încheierea negocierilor in data de 27.11.1020

De asemenea, unul dintre liderii de sindicat a fost ,,invitat” la Poliție pentru organizarea acestui protest pe timpul pandemiei, când aceste adunări nu sunt permise. Precizăm că, liderul respectiv nu se afla în acel moment alături de protestatari în stradă, el fiind prezent la ședința de negociere cu reprezentanții societății.

Reamintim că, pe data de 30 septembrie 2020, Tribunalul Alba a declarat greva precedentă de avertisment a angajaților ca fiind ilegală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea