FOTO/ VIDEO: Protest și marș la Alba Iulia, împotriva legilor justiției, corupției și ”Revoluției” fiscale. Albaiulienii fac pregătiri pentru o deplasare la București

Aproximativ 20 de persoane s-au strâns și în seara de duminică, 3 decembrie, în Alba Iulia, în fața Prefecturii, pentru un nou protest împotriva legilor justiției, corupției și ”Revoluției” fiscale. În ciuda frigului pătrinzător, ei și-au respectat programul și au plecat în marș, spre Cetate, scandând pe drum și invitându-i pe cetățeni să li se alăture.

ELIT

Cei prezenți au convenit că în perioada următoare vor stabili o zi în care se vor deplasa împreună la București. Data va fi anunțată în timp util, astfel că oricine vrea să se alăture este binevenit.

La fel ca săptămânile trecute, apelul pentru protestul de duminică a fost lansat pe rețeaua de socializare iar cei care l-au făcut consideră că suntem pe drumul gresit in ceea ce privește o Românie liberă și prosperă din cauza unei politicii anti europene a coaliției PSD-ALDE.

”Alba Iulia – Duminică, 3 decembrie ora 18:00 in fata Prefecturii. Protestăm in strada. Suntem pe drumul gresit in ceea ce priveste o Românie libera si prosperă datorita unei politicii anti europene a coalitiei PSD-ALDE. Avem un mesaj clar adresat românilor si mai ales politicienilor de 1 Decembrie de catre Presedintele României cu privire la directia in care România trebuie să se îndrepte. Idealul nostru ca națiune este de a fi liberi și uniți într-o Românie prosperă, condusă de politicieni responsabili și integri. Acum, în prag de Centenar, este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate țara noastră. Numai împreună, implicați și determinați, vom reuși să construim o Românie puternică și respectată în Europa și în lume. Nu vrem sa fim o Nație de Hoti/ Next Level”, se arată în anunțul postat pe Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Gâgă 4 decembrie 2017 at 8:42

Da, având în vedere stresul și volumul mare de lucru al magistraților aceștia să fie supuși anual unor teste psihologice de integritate și de bună credință care să facă dovada că sunt responsabili pentru interpretarea și aplicarea rațional- logică a prevederilor legale….sunt de acord cu legiile justiției care care ne scapă de” hoții și ticăloșii „care ne conduc …faptul că funcționarii politruci își văd de fărădelegi, bine mersi, este dovada că justiția nu își face bine treaba, independența fiind doar o lozincă pentru putere și opoziție deopotrivă…

drag de apuseni 4 decembrie 2017 at 9:32

Penibili ,12 persoane vor sa impuna prostiile lor.

CIUFU 4 decembrie 2017 at 18:14

CE PROSTII, SUNT IDEI FOARTE BUNE ……….PENTRU EI.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...