Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Protest și marș la Alba Iulia, împotriva legilor justiției, corupției și ”Revoluției” fiscale. Albaiulienii fac pregătiri pentru o deplasare la București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproximativ 20 de persoane s-au strâns și în seara de duminică, 3 decembrie, în Alba Iulia, în fața Prefecturii, pentru un nou protest împotriva legilor justiției, corupției și ”Revoluției” fiscale. În ciuda frigului pătrinzător, ei și-au respectat programul și au plecat în marș, spre Cetate, scandând pe drum și invitându-i pe cetățeni să li se alăture.

Cei prezenți au convenit că în perioada următoare vor stabili o zi în care se vor deplasa împreună la București. Data va fi anunțată în timp util, astfel că oricine vrea să se alăture este binevenit.

La fel ca săptămânile trecute, apelul pentru protestul de duminică a fost lansat pe rețeaua de socializare iar cei care l-au făcut consideră că suntem pe drumul gresit in ceea ce privește o Românie liberă și prosperă din cauza unei politicii anti europene a coaliției PSD-ALDE.

”Alba Iulia – Duminică, 3 decembrie ora 18:00 in fata Prefecturii. Protestăm in strada. Suntem pe drumul gresit in ceea ce priveste o Românie libera si prosperă datorita unei politicii anti europene a coalitiei PSD-ALDE. Avem un mesaj clar adresat românilor si mai ales politicienilor de 1 Decembrie de catre Presedintele României cu privire la directia in care România trebuie să se îndrepte. Idealul nostru ca națiune este de a fi liberi și uniți într-o Românie prosperă, condusă de politicieni responsabili și integri. Acum, în prag de Centenar, este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate țara noastră. Numai împreună, implicați și determinați, vom reuși să construim o Românie puternică și respectată în Europa și în lume. Nu vrem sa fim o Nație de Hoti/ Next Level”, se arată în anunțul postat pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea