Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Președintele Iohannis, la ”Pas cu Pas” prin Cetatea Alba Carolina renovată cu bani din ”EU(.RO)”. A asistat la defilarea gărzii și a fost aplaudat de albaiulieni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Klaus Iohannis a fost primit cu mare bucurie de albaiulieni, vineri, când a fost prezent în oraș, la Târgul de Carte ”Alba Transilvana” unde și-a lansat noul volum ”EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”. Atât la sosirea la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde a avut loc evenimentul, cât și în sală și apoi pe drumul spre Poarta a IV-a a Cetății Alba Carolina, unde a asistat la defilarea Gărzii de onoare, președintele a fost relaxat, zâmbitor și a purtat scurte discuții cu oamenii din jurul lui, iar ei l-au răsplăt cu aplauze.


Nu este pentru prima dată când președintele vine la Alba Iulia și prin modul în care s-a comportat a dat de înțeles că, într-adevăr, orașul este una dintre locațiile lui preferate, așa cum a declarat la sfârșitul sesiunii de lansare a cărții.

Pe tot parcursul vizitei în Cetate, șeful statului a fost încadrat de președintele PNL Ludovic Orban și de vicepreședintele partidului, Mircea Hava, de acum europarlamentar.

YouTube video

[nggallery id=7227]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența echipajelor de poliție rutieră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea