Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Pregătiri pentru ”Alba Fest” 2018: Se montează scena în Piața Cetății. Se apropie “marea unire” a celor mai în vogă artiști din industria muzicală românească

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Alba Iulia se ”gătește” de sărbătoare. În Piața Cetății a început deja montarea scenei ”Alba Fest” 2018, cea mai impresionantă pe care a avut-o festivalul până acum.

Cea mai impresionantă scenă pe care a avut-o festivalul va fi montată în Piața Cetății, acolo unde vor concerta invitații de anul acesta la ”Alba Fest”: B.U.G. Mafia, INNA, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziții, Atonia, Alina Eremia, 3SE, Vanotek, Sore, Alex Velea, Jo, Whats’Up, Fly Project, Nicoleta Nucă, Guess Who, Freestay, Irina Rimes, Feli, Mira și Lidia Buble. 

Citește și: Alba Fest 2018, 8-10 iunie. PROGRAMUL complet al Zilelor Orașului Alba Iulia: B.U.G. Mafia, Inna, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziții, Antonia vor urca pe scena festivalului

Pentru prima dată, scena este montată lângă Unitatea Militară pentru a lăsa cât mai mult spațiu în Piața Cetății pentru publicul prezent la eveniment. Organizatorii estimează că ediția de anul acesta va strânge la Alba Iulia cel mai mare număr de participanți de până acum. Și-au anunțat deja prezența oameni din toate colțurile țării, iar locurile de cazare au fost deja rezervate.

YouTube video

Cel mai așteptat eveniment al anului la Alba Iulia, Alba Fest începe vineri, 8 iunie. Albaiulienii și turiștii vor avea parte de trei zile pline de distracție, voie bună și concerte incendiare.

Se apropie “marea unire” a celor mai în vogă artiști din industria muzicală românească, într-o ediție care va face istorie. Artiștii cu hit-uri devenite peste noapte „number one” la toate radiourile și în toate topurile, cei mai văzuți și apreciați la toate emisiunile TV din România, vin din nou în Transilvania, la Alba Fest – The very Best of The Best.

Alba Fest, singurul eveniment în care orașul are mai puțini locuitori decât spectatori: 50 000 de oameni, în trei zile de show total.

[nggallery id=5728]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea