Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Pe autostrada A1, Lugoj-Deva, lotul 4, în Dealul Liliecilor, odată cu primăvara au început timid lucrările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Antreprenorul lotului 4 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, firma românească UMB Expedition a reînceput lucrările la celebrul Deal al Liliecilor.

Momentan, chiar dacă DRDP Timișoara a anunțat restricții de circulații pe DN68, începând cu 1 martie și până în 7 august, circulația încă nu este blocată și se desfășoară normal pe ambele sensuri.

Lucrările în Dealul Liliecilor s-au reluat doar parțial, nemaifiind furnicarul de oameni și utilaje de anul trecut. Deocamdată, în deal se lucrează doar cu câteva utilaje la excavarea dealului.

YouTube video

Antreprenorul mai are de făcut suficiente lucrări până să ajungă la nivelul autostrăzii, cel puțin așa cum se conturează dacă avem în vedere capetele de la viaductele dinspre Șoimuș și Bejan.

Cu excepția utilajelor,, UMB mai lucrează cu o echipă de muncitori la montarea unor plase de siguranță pentru a preveni eventuale căderi de pietre.

Noul termen de deschidere al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, lotul 4, este august 2019, segmentul de autostradă fiind finalizat în mare parte cu excepția Dealului Liliecilor.

[nggallery id=6814]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Premiu special oferit de un instructor auto din Sebeș, unei eleve cu rezultate excepționale la învățătură

Bera Larisa

Publicat

în

Premiu special oferit de un instructor auto din Sebeș, unei eleve cu rezultate excepționale la învățătură Un profesor de legislație și instructor auto din Sebeș, a oferit un premiu special unei eleve a Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș, ca recompensă pentru rezultatele excepționale la învățătură. Citește și: O fetiţă de doar 7 ani din Ţara […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea