FOTO, VIDEO: Pe autostrada A1, Lugoj-Deva, lotul 4, în Dealul Liliecilor, odată cu primăvara au început timid lucrările

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Antreprenorul lotului 4 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, firma românească UMB Expedition a reînceput lucrările la celebrul Deal al Liliecilor.

Momentan, chiar dacă DRDP Timișoara a anunțat restricții de circulații pe DN68, începând cu 1 martie și până în 7 august, circulația încă nu este blocată și se desfășoară normal pe ambele sensuri.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Lucrările în Dealul Liliecilor s-au reluat doar parțial, nemaifiind furnicarul de oameni și utilaje de anul trecut. Deocamdată, în deal se lucrează doar cu câteva utilaje la excavarea dealului.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Antreprenorul mai are de făcut suficiente lucrări până să ajungă la nivelul autostrăzii, cel puțin așa cum se conturează dacă avem în vedere capetele de la viaductele dinspre Șoimuș și Bejan.

Cu excepția utilajelor,, UMB mai lucrează cu o echipă de muncitori la montarea unor plase de siguranță pentru a preveni eventuale căderi de pietre.

Noul termen de deschidere al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, lotul 4, este august 2019, segmentul de autostradă fiind finalizat în mare parte cu excepția Dealului Liliecilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419