Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Patru albaiulieni au fost invitaţii lui Fane Spoitoru în ultimul joc ţigănesc al lui Florin Salam

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joc tiganesc Salam03Weekendul trecut Florin Salam a filmat la Casa Manelelor din Vitan ultimul joc ţigănesc, la care au fost invitaţi patru albaiulieni, aflaţi la Bucureşti pentru a participa la audiţiile cu juriu de la emisiunea televizată România Dansează.

Albaiulienii Tecşa Cristian şi Bogdan Ciprian antrenaţi de Flaviu fără S şi Alin Popa s-au aflat la Bucureşti pentru a participa la audiţiile România Dansează şi au fost „luaţi la ochi” de omul de afaceri şi fostul boxer Ion Titişor, cunoscut sub pseudonimul de Fane Spoitoru, care i-a invitat să mai rămână câteva zile la Bucureşti pentru a participa la „Bănăţeana show”, ultima filmare a manelistului Florin Salam.

Flaviu ne-a declarat că a rămas impresionat de modul impecabil în care au fost trataţi la Bucureşti de chiar celebrii Florin Salam şi Fane Spoitoru, cel din urmă fiind „o gazdă deosebită”, iar Florin Salam „cel mai bun interpret de muzică live”.

Flaviu fără S s-a făcut cunoscut în rândul albaiulienilor prin paşii de dans şi a fost apreciat şi la emisiunile televizate Românii au Talent şi România Dansează, fiind acum alături de Alin Popa, coregraf la piesele altor doi tineri talentaţi.

[nggallery id=1052]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează, în perioada 19 – 25 mai, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, care ajunge anul acesta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea