Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, VIDEO: Optimum Alba Iulia – Viitorul Cluj 0-2 (0-1), în semifinala Cupei Elitelor Under 15

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Temătoare și crispată a început Optimum Alba Iulia semifinala Cupei Elitelor Under 15 cu Viitorul Cluj.

Pe Stadionul “Mureșul” din Drâmbar, cu o asistență de aproximativ 300 de persoane, galeria gazdelor fiind “înarmată” cu fumigene, albaiulienii s-a văzut conduși din minutul 14 când Iulian Moldovan („șeptarul” din Aiud) a exploatat o neglijență în defensiva adversă.

Apăsați de miza celui mai important meci din carieră albaiulienii nu s-au regăsit. Băieții lui Adrian Trușcă (fost echipier al Interului Ciugud) au părut mai mereu stăpâni pe situație, iar în actul secund și-au majorat avantajul prin același I. Moldovan (48), care a transformat un penalty acordat pentru un henț la Baba.

Clujenii au rămas în inferioritate prin eliminarea lui Cubleșan (55, a solicitat lovitură de pedeapsă și a văzut al doilea galben), iar momentul cheie ce putea relansa întâlnirea a fost ratarea lui Hudrea.

A fost prima înfrângere pentru Optimum Alba Iulia în competiția “KO”, elevii lui Bran și Selagea calificându-se în “careul de ași” după ce au trecut de “U” Cluj (care recent a câștigat titlul național), CSM Deva (3-1) și FC Bacău (1-0), ultimele două, în deplasare. Returul este prevăzut joi, 25 mai, la ora 14.00, pe Arena “Dan Anca”.

Optimum: Răzvan Cutean – Răzvan Clepan, Alberto Vaida, Matei Nicola, Darius Horșa, Fabian Rădac, Sebastian Bran, Mihai Moș – Robert Baba, Tudor Zoicaș, Denis Gligor; au mai intrat Roberto Davel, Raul Hudrea, Raul Miclea, Mario Hațegan, Ionuț Henegar; rezerve Luca Ivan, David Ponoran, Rafael Palco, Damian Pop Paștiu. Antrenori Gheorghe Bran și Ciprian Selagea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea