Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Oana Vențel, eleva fruntaș de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia este prima semifinalistă la emisiunea – concurs ”Vedetă populară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Are voce, are carismă, ţinută şi, nu în ultimul rând, acel ceva care ridică oamenii de pe scaune. Oana Elena Venţel, eleva fruntaș de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia , în vârstă de 16 ani, este prima concurentă pe care juriul de la Vedeta populară o trimite în semifinala concursului de talente dedicat interpreţilor de folclor amatori. Sezonul al doilea Vedeta populară a început la TVR 1 duminică, 29 aprilie.

Ce au în comun Armata şi muzica populară? Ne-a demostrat Oana Elena Venţel, prima semifinalistă Vedeta populară. Tânăra trăieşte în regim militar de la 14 ani, disciplina e cuvântul de ordine al fiecărei zile, a doua ei casă. Liceul militar, unde învaţă Oana, este o lume cu reguli stricte.

Nu i-a fost simplu, dar e mereu încurajată de familie, iar bunicul ei spune despre ea că e o învingătoare. Oana este un amestec de forţă şi sensibilitate. Este foarte încrezătoare în forţele ei şi munceşte cu seriozitate pentru a-şi atinge visul. Iar un pas deja l-a făcut: este prima semifinalistă a sezonului doi Vedeta populară.

https://youtu.be/DU0_GUd5cOY

Armata înseamnă disciplină şi rigoare, iar muzica este libertate. Oana Venţel însă a găsit însă punctul de intersecţie: „Ca şi în armată, muzica se face cu multă rigoare şi disciplină”. Iar la Oana, este vorba şi despre o tradiţie de familie: „Străbunicul meu a fost în Garda Regală, bunicul a fost colonel, iar tatăl meu este comisar de poliţie. Am ales şi eu să urmez această carieră. Era evident că cineva trebuie să ducă tradiţia mai departe”, mărturiseşte mândră Oana.

În concurs, ea a impresionat juriul cu melodia „Pe drumul bătut de cară”, (o melodie din folclorul românesc aleasă de ea), dar şi cu duetul pe care l-a susţinut alături pe vedeta ei preferată, Ionuţ Fulea, cu care a interpretat pe scenă un „Cântec de cătănie”. Costumul îmbărăcat de Oana Venţel la duet este cel pe care îl poartă la Liceul Militar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea